in

VIDEO/ Toto Cutugno a leşinat după concertul de la Bucureşi

Surmenat după un concert ce a ţinut aproape trei ore, fiind bisat o oră, solistul (69 de ani), vizibil epuizat, a trebuit să întâmpine zâmbind un grup de privilegiaţi, posesori de bilete VIP, pentru o strângere de mână şi un autograf.

Însă mulţimea l-a înconjurat şi l-a copleşit cu repeziciune, aflux ce i-a adus vedetei italiene un vizibil atac de panică, scrie Libertatea.

Anticipând starea de ameţeală a cântăreţului – conform presei italiene, se pare că acesta suferă de o gravă afecţiune -, care brusc s-a albit la faţă şi gesticula frenetic, asistentul său împreună cu organizatorii l-au extras din învălmăşeală, grăbindu- se să-l izoleze pentru a fi văzut de medicul personal, care a venit odată cu artistul în România. Însă în drumul către cabina sa, Toto Cutugno a leşinat, fiind sprijinit de oamenii săi.

A făcut o pauză de 30 de minute

După o jumătate de oră de repaus, Toto Cutugno a ieşit din cabină pe picioare, însă livid, cerând să fie dus la hotelul său. Pe drum s-a răzgândit şi a dorit să ajungă totuşi la cocktailul privat organizat în cinstea sa la un cunoscut restaurant bucureştean, pentru a-şi felicita instrumentiştii. Mai mult chiar, artistul italian a avut puterea să complimenteze femeile cu ocazia Mărţişorului.
Mai mult: Dupa concertul de miercuri seara din Bucuresti, Toto Cutugno a lesinat – Vedete de la ei | Libertatea.ro

Vezi cum a întreţinut publicul de le Bucureşti îndrăgitul solist italian:

Citeşte şi:

Toto Cutugno a încântat publicul român cu preţul sănătăţii. În pragul unui şoc respirator

VIDEO/ Toto Cutugno: “Românii din Italia sunt muncitori, nu trebuie discriminaţi”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românca Mica Ertegun a donat peste 30 de milioane de euro Universităţii Oxford

Europarlamentarii Ligii Nordului, contrari aderării României la Schengen: “Muncitorii români ar face concurenţă neloială italienilor”/ VIDEO