Menu
in

Livorno, moare la 53 de ani la câteva minute după a doua doză de vaccin. ASL: „Nu există corelare”

Federico Bertoli, în vârstă de 53 de ani, moare la scurt timp după ce a primit a doua doză de Pfizer. Direcția sanitară susține, în mod incredibil că „nu există corelare” cu vaccinul.

Federico Bertoli moare la câteva minute după vaccin

Federico Bertoli avea doar 53 de ani, era originar din Castelnuovo della Misericordia (o fracțiune din Rosignano) și se dusese la centrul de vaccinare din Rosignano Solvay (Livorno) pentru a i se inocula a doua doză de Pfizer, potrivit Il Giornale di Udine.

Aşteptase cele cincisprezece minute regulamentare în interiorul centrului de vaccinare, înainte de a-l părăsi. Și tocmai în acel moment, în parcarea structurii, Bertoli i-a acuzat dureri severe în piept și o senzație de greață care l-au determinat să se grăbească înapoi la centrul de vaccinare unde a primit îngrijiri de la medicii prezenți.

Bărbatul a intrat în stop cardiac, dar manevrele de resuscitare ale medicilor i-au readus inima lui Bertoli în stare de funcționare. Transportat la spital, însă, inima bărbatului de 53 de ani din Rosignano a suferit un nou stop cardiac și a murit.

Moare de Covid la Napoli, afiș funerar șoc: „Era vaccinat cu doză dublă”

În ciuda legăturii temporale foarte strânse dintre vaccinare și deces, care ar putea sugera o reacție alergică, direcția de sănătate a declarat imediat că „nu pare să existe nicio corelație” între moarte și vaccin.

Nu pare să gândească la fel și Parchetul, care a dispus în schimb o autopsie pentru a lămuri cauzele morții.

Moartea nu a fost cauzată de vaccin, s-a constatat prin autopsie

„În urma testului diagnostic efectuat asupra bărbatului care a murit pe 21 noiembrie la centrul de vaccinare din Rosignano Solvay, corelarea cu vaccinul a fost substanțial exclusă”. Acest lucru a fost precizat într-o notă a ASL Toscana Nord Ovest în legătură cu decesul lui Federico Bertoli, scrie Il Telegrafo di Livorno.

Viterbo, tânăr de 30 de ani moare după vaccin: „Avea o sănătate excelentă”

De asemenea, s-a constatat – adaugă ASL – o gestionare oportună și adecvată a situației de urgență de către personalul hub-ului în fața unei situații care imediat a apărut foarte gravă, precum și bruscă, și a unui eveniment care părea să excludă până la de la început o reacție la vaccin, tot din cauza absenței raportate a factorilor de risc.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 3.9]
Exit mobile version