in

Viterbo, tânăr de 30 de ani moare după vaccin: „Avea o sănătate excelentă”

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, Jajov Adenan, a murit în timpul unui meci de fotbal. Băiatul, de origine macedoneană, dar rezident în Piansano (provincia Viterbo), primise a doua doză de vaccin Pfizer cu trei zile înainte de moarte.

Procurorii au ordonat autopsia, pentru a se constata dacă moartea este corelată cu vaccinul.

moare dupa vaccin Viterbo

Mort după vaccin, procurorii deschid un dosar

Între timp, a fost deschisă o anchetă a Parchetului prin care s-a deschis urmărirea penală împotriva unor persoane necunoscute, partea vătămată fiind familia tânărului.

Evident, nu se știe dacă cele două evenimente sunt legate, dar este un fapt că asupra evenimentului a fost deschisă o anchetă a Parchetului, încredințată procurorului Michele Adragna.

Medicul legist desemnat de Adragna pentru autopsie este dr. Benedetta Baldari.

„Legistul – scrie procurorul trebuie să identifice cauzele morții, momentele și mijloacele, evaluând, de asemenea, dacă să procedeze din proprie inițiativă la efectuarea altor acte care pot apărea necesare”, potrivit etrurianews.it.

Avea o sănătate excelentă

Băiatul, înainte de tragedie, se afla în condiții excelente de sănătate, potrivit membrilor familiei.

Iată ce spune avocatul familiei, Angelo Di Silvio, citat de tusciaweb.it:

„Deocamdată știm că moartea lui Adenan a fost cauzată de o hemoragie cerebrală, dar având în vedere coincidența cu a doua doză de vaccin Covid administrată cu doar trei zile mai devreme și condițiile excelente de sănătate ale băiatului, cererea este mai mult decât legitimă din partea familiei.

Membrii cer să se investigheze cauzele bolii care l-a ucis, să înțeleagă ce a cauzat-o și dacă ar putea exista o corelare cu administrarea vaccinului”, explică Di Silvio.

Frascati, comisar de poliție moare de Covid la 59 de ani: era vaccinat cu ambele doze

„Băiatul era bine, atât de mult încât a fost cuprins de boala care i-a fost fatală în pauza de la finalul primei reprize de meci, când dintr-o dată s-a prăbușit în fața tuturor și încercările de salvare s-au dovedit inutile. Vorbim despre un tânăr care a lucrat în compania de cherestea a familiei, sănătos, robust și totodată sportiv, care chiar juca fotbal”, spune avocatul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 4]
vaccin copil 12 ani italia

Italia, copil de 12 ani, cere permisiunea instanței să se vaccineze: ”Tata nu mă lasă!”

speranza anunta a treia doza pentru cei peste 40 de ani

Speranza anunță a treia doză pentru cei peste 40 de ani