in

Revelion în Dubai sau Poiana Braşov? Trei zile în România, cât o săptămână în Emirate

Turismul în Romînia a luat-o razna. Trei zile de cazare în Poiana Braşov, de Revelion, sunt mai scumpe decât o săptămână în Dubai.

Trei zile în Poiana Brașov costă cât un sejur de șapte zile în Dubai, cu cazare la hotel de patru stele în aceeași perioadă, adică 30 decembrie – 2 ianuarie, conform booking.com.

Preţul din Poiana Brașov este pentru trei nopţi de cazare într-o cameră dublă de­luxe, cu două pa­turi king-size şi bal­con, dar şi mic de­jun, la hotel de pa­tru stele.

De men­ţionat este faptul că preţul este va­labil atât pentru o per­soană, cât şi pen­tru patru persoane, costul reprezintă de fapt preţul camerei pe noapte.

Ce trebuie să faci de Revelion pentru a avea succes în anul nou?

Cu toate că acesta este cel mai ma­re preţ din staţiune pentru pe­rioa­da menţionată, alte unităţi de cazare oferă o cameră dublă şi mic dejun la pre­ţuri de 5.000-6.000 lei, bani cu care un turist poate merge chiar şi în des­tinaţii exotice timp de şapte zile la hoteluri de 3-4 stele.

Spre exemplu, un sejur de şapte zi­le cu plecare pe 30 decembrie în Dubai costă circa 1.600 de euro de per­soa­nă, cu cazare la un hotel de patru stele.

Conform platformei de rezervări circa opt unităţi de cazare de patru stele din Poiana Braşov sunt rezervate complet, astfel că mai există disponibil doar 12% din capacitatea de cazare listată pe booking.com în această staţiune.

Preţurile mari din perioada Revelionului reflectă de fapt şi costurile pe care le au unităţile de cazare cu organizarea unei petreceri în seara dintre ani, iar aici în funcţie de hotel, pot fi oferite concerte live, masa festivă, acces la spa şi alte facilităţi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
super green pass in Italia

Italia, amendă de 1000 de euro pentru cine urcă în autobuz fără Green Pass

adolescent roman arestat

L’Aquila, adolescent român de 15 ani, acuzat că a abuzat sexual trei tinere