in

Italia, amendă de 1000 de euro pentru cine urcă în autobuz fără Green Pass

Începând de luni, 6 decembrie, va fi necesar Green Pass. Noutatea majoră a decretului se referă la transportul public local. Până acum a fost exclus de la orice control, acum vor fi amenzi de până la 1000 de euro pentru cei care încearcă să urce în metrou, trenuri sau autobuze fără pașaport verde.

Comitetul Național pentru Securitate și Ordine Publică din Italia, prezidat de ministrul de interne Luciana Lamorgese, împreună cu șefii poliției și douăzeci de prefecți, în legătură video din capitalele de regiune, s-au întâlnit pentru a pune la punct planul de control care va începe deja în weekend, când va intra în vigoare Super Green Pass.

„Super Green Pass” a fost aprobat! RESTRICŢII noi în Italia începând cu 6 decembrie

Potrivit La Stampa, întregul aparat condus de Ministerul de Interne este mobilizat. 

Ministrul Lamorgese a promis-o întregului guvern: pentru a salva Crăciunul și pentru a evita noi închideri, poliția va face totul pentru a aplica vechile și noile reguli de sănătate. 

Astfel, se vor face verificări cu privire la:

  • utilizarea măștii în interior;
  • în aer liber doar când au loc adunări sau ordine specifice ale primarilor; 
  • vor verifica să nu fie aglomerație de oameni pe străzi și în timpul orelor de cumpărături; 
  • mijloacele de transport în comun (unde poți urca doar cu Green Pass); 
  • restaurante si hoteluri (unde vei avea nevoie de Super Green Pass, cel care aparține celor vaccinati si recuperați). 

Schimbările lunii DECEMBRIE în Italia. Vor fi petreceri şi artificii de sărbători?

Fără certificat în autobuz se dă o amendă de până la 1000 de euro

Noutatea majoră a decretului se referă la transportul public local. Până acum a fost exclus de la orice control; începând de luni 6 decembrie va fi necesar Green Pass.

Se vorbește despre milioane de italieni care se mișcă zilnic. 

Prin urmare, prefecții și chestorii vor face tot posibilul pentru a verifica dacă decretul este respectat și se vor aplica amenzi de până la o mie de euro pentru cei care încearcă să urce în metrou, trenuri sau autobuze fără pașaport verde. Vor fi multe verificări la fața locului.

Una dintre cele mai spinoase probleme sunt elevii, în special cei din gimnaziu, care până acum puteau să ia autobuzele pentru a ajunge la școala lor fără nicio obligație și care acum vor trebui să obțină Green Pass.

Companiile de transport vor trebui să ia măsuri. În fiecare provincie, fiecare prefect va invita managerii locali de transport să planifice cu ei mecanismul de control. 

Cei care sunt „responsabili cu serviciul public” și au puterea de a verifica Green Pass, vor fi dislocați pe cât posibil.

Vor fi multe patrule ale diferitelor organe de drept, amplasate strategic pentru a interveni în cazul în care se semnalează excese sau, mai rău, reacții violente. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 11 In medie: 3.3]
roman italia mort

Românul dat dispărut pe munte în Italia a fost găsit MORT într-o râpă

revelion dubai

Revelion în Dubai sau Poiana Braşov? Trei zile în România, cât o săptămână în Emirate