in

Te-ai plictisit de hotelurile normale? Iată pe cele mai ciudate din lume

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să te cazezi într-un hotel rotitor, într-unul în care girafele îţi mănâncă din palmă sau într-o cameră care în realitate este un cilindru din beton armat? Într-o listă prezentată de turism.bzi.ro puteți descoperi șase din cele mai inedite hoteluri din întreaga lume

Hotelul Marmara Antalya, Turcia

Pentru a evita discuţiile referitoare la camerele cu vedere la mare, cea mai bună soluţie este să pui pe picioare un hotel rotitor. În acest fel, toţi clienţii cazaţi în hotel se vor bucura nu doar de o privelişte, ci de 4. În Altalya, Turcia se afla singurul hotel rotitor din lume, aşezat pe ţărmul Mării Mediterane. Sub hotel se afla 6 motoare electrice care învârt hotelul la fiecare 7 ore.

Giraffe Manor, Kenya

Îţi imaginezi cum ar fi să te trezeşti dimineaţa, iar când arunci o privire pe fereastră să te nimereşti fata în faţă cu o girafă? Ei bine, pe o proprietate din Kenya, Nairobi există un hotel, mai exact un conac aşezat în mijlocul faunei sălbatice. Hotelul este decorat cu mobilier de epocă din secolul al-19-lea, iar camerele nu au nimic diferit faţă de unele obişnuite. Ceea ce este cu adevărat inedit însă sunt girafele care se plimba nestingherite în preajma moşiei şi care sunt atât de blânde încât nu se sfiesc să mănânce direct din mâinile celor care se cazează acolo.

Canopy Tower, Panama

Canopy Tower este un hotel cu 12 camere duble care obişnuia să fie un turn cu o instalaţie radar pentru Statele Unite. Hotelul are 5 etaje, camere îmbrăcate în lemn, băi luxoase şi o priveşte de 360 de grade. În plus, hotelul se afla într-un turn şi este înconjurat de pădure, aşa că acesta se poate lăuda cu mai multe puncte forte.

Dasparkhotel, Austria

Cum s-ar putea gândi cineva să facă câteva camere de hotel din cilindri fabricaţi din beton armat? Ei bine, în Austria există un asemenea hotel, iar paradoxul este că are un succes nesperat. Hotelul este situat în Ottensheim, Austria, este securizat electronic şi este aşezat într-o poiană. Cilindrii de beton sunt decoraţi foarte simplu în interior – aceştia au doar un pat, o veioză, iar pereţii sunt tapetaţi. Oricât de inedită ar fi o asemenea experienţă, în mod sigur persoanele claustrofobice nu s-ar putea bucura de ea.

Kokopelli’s Cave Bed & Breakfast, New Mexico

Dacă vrei să ai parte de un confort maxim într-o peşteră, hotelul Kokopelli’s Cave Bed & Breakfast din New Mexico este cea mai bună alegere. Aici întreaga cameră va fi din piatră, cabina de duș seamănă cu o mică cascadă, iar dacă este şi ea realizată în întregime din piatră. Chiar dacă aspectul te duce cu gândul la epoca de piatră, condiţiile de cazare sunt moderne şi sunt create în aşa maniera încât să fie pe plac chiar şi celor mai pretenţioşi.

Hotelul Im Wasserturm, Germania

Cel mai înalt turn din Europa construit în secolul 19 a fost transformat în anul 1990 într-un hotel elegant cu 78 de camere. Designerul care s-a ocupat de modificarea turnului într-un hotel este francezul Andree Putman. Chiar dacă hotelul nu impresionează foarte mult la exterior, adevărata magie este produsă abia când intri în camerele extrem de înalte, cu ferestre foarte mari şi cu o vedere superbă spre Rhineland.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Guacamole – un sos gustos și ușor de făcut

„Oamenii de acasă”, un program destinat bătrânilor și copiilor care au rude plecate la muncă în străinătate