in

Fostul fotbalist Luca Toni, atacat şi jefuit de bărbaţi înarmaţi în propria casă: «Copiii sunt traumatizați după o spaimă cumplită»


O bandă de patru persoane l-a atacat pe fostul fotbalist în timp ce acesta se afla acasă la Montale (Modena) împreună cu copiii săi. „Au fost momente dificile”, a povestit sportivul. Ancheta este în curs, anunță Gazzetta dello Sport.

Luca Toni, 43 de ani, care a cucerit titlul mondial în 2006 cu Italia, a fost atacat și jefuit în propria casă de o bandă formată din patru indivizi înarmați. Tâlharii l-au imobilizat și amenințat în prezența copiilor pentru a spune unde își ține banii și bunurile de valoare. După furt, cei patru s-au făcut nevăzuți, înainte ca poliția, alarmată de vecini, să sosească la locul faptei.

”Au fost momente dificile. Ce contează cel mai mult este că toți ai mei sunt bine, dar sunt traumatizați după o spaimă cumplită”, a comentat, mai apoi, Luca Toni pe Instagram. ”Răufăcătorii mi-au furat bunuri prețioase. Mai importante pentru sufletul meu decât financiar”, a mai spus fostul fotbalist.

Autoritățile italiene au demarat deja o anchetă pentru stabilirea identității atacatorilor, având la dispoziție imaginile surprinse de camerele video din proximitatea casei lui Luca Toni. Primii suspecți sunt membrii unei găști care au spart mai multe bancomate în aceeași zonă în primăvara acestui an.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
revoltă napoli

Revoltă la Napoli împotriva restricţiilor. Guvernatorul De Luca: «Vom închide totul»

Giuseppe Conte a semnat NOUL DECRET cu restricții, restaurantele și barurile se închid în toată Italia la ora 18. Textul complet al noilor norme