in

Julio Iglesias concertează din nou în România

Renumitul cântăreţ spaniol Julio Iglesias, în vârstă de 70 de ani, se pregăteste pentru concertele pe care le va susţine la sfârşitul lunii. Pe 24 şi 26 octombrie va cânta în Bucureşti, iar pe 28 octombrie va încânta publicul din Târgu Mureş.

În cei 45 ani de carieră, Julio Iglesias a primit 2600 de discuri de aur şi platină. A susţinut peste 5000 de concerte în peste 600 de oraşe din întreaga lume, şi mai mult de 60 de milioane de spectatori l-au văzut performând live. Mai mult, Julio Iglesias este artistul care a cântat şi înregistrat melodii în cele mai multe limbi din istoria muzicii.

Intrare gratuită la Târgu Mureş

Concertul pe care Julio Iglesias îl va susţine la Târgu Mureş, în data de 28 octombrie, va fi primul susţinut în România de artist la care intrarea publicului va fi gratuită. Evenimentul este inclus în cadrul Festivalului Vinului. “Este un efort de peste doi ani şi jumătate, a durat mult, a trebuit să demonstrăm că un astfel de concert la Târgu Mureş este un eveniment important şi pentru el şi pentru noi”, au spus reprezentanţii municipalităţii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român de 34 ani, ucis pentru doi euro la Roma

Reguli stricte pentru părinții care pleacă la muncă în străinătate. Amenzi între 500 și 1000 lei