in

Accident de muncă la Mirandola, muncitor român despăgubit cu peste 1 milion de euro

A căzut de la o înălțime de 10 metri în timp ce lucra, cu consecințe foarte grave și din păcate a ajuns într-un scaun cu rotile.

Acum muncitorul, un tânăr de 30 de ani de origine română, a fost despăgubit cu peste un milion de euro.

Episodul datează din 25 mai 2017: compensația a fost deja plătită muncitorului, dar procedura penală este încă deschisă.

Marți, 22 iunie, a avut loc o nouă audiere la tribunalul din Modena. Printre companiile implicate în accident se numără Aec, Ptl și Fim: managerii celor trei companii și tehnicianul de șantier responsabil de proces sunt judecați.

Mirandola, muncitor român căzut de la 9 metri, internat în stare gravă la Spitalul Maggiore din Bologna

Sunt acuzați de vătămări foarte grave din culpă cu încălcarea reglementărilor de prevenire a accidentelor, scrie sulpanaro.net.

În 25 mai 2017, muncitorul român a fost internat în stare gravă la Spitalul Maggiore din Bologna după ce a căzut de pe acoperișul firmei medicale Livanova din Mirandola (Modena).

Bărbatul, angajat al unei firme externe (PTL din Mirandola), a căzut de la o înălțime de nouă metri în timp ce lucra pe acoperișul halei, pentru lucrări de întreținere. Căderea a fost cauzată de cedarea unei părți a acoperișului, tocmai unde se efectuau lucrările. Românul a suferit un traumatism cranian grav.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.7]

Italia vrea să interzică vehiculele cu motoare pe benzină sau diesel, iată care e data limită de înregistrare

romanca dolomiti

Româncă moartă în munţii Dolomiţi. Trupul, blocat într-o crevasă. «Ca să o scoatem a trebuit să spargem gheaţa din jurul ei»