in

Agrigento, consilier local filmat în timp ce-și împușca partenerul de afaceri, arestat de carabinieri

Gaetano Aronica, în vârstă de 48 de ani, consilier local în orașul Licata, provincia Agrigento, Sicilia, a fost filmat în timp ce trage cu pistolul în partenerul său de afaceri. Victima, de 71 de ani, a supraviețuit atacului, iar atacatorul a fost arestat, scrie La Repubblica, citat de g4media.ro.

Imaginile video pot fi văzute aici.

Agresorul a tras de patru ori asupra partenerului de afaceri, însă victima a scăpat cu o singură rană. Cei doi gestionau o societate de pompe funebre.

Asti, un pitbull al unității canine i-a desprins complet un picior unui polițist penitenciar

Gaetano Aronica a fost ales în consiliul local din Licata în anul 2018, după ce a candidat din partea partidului condus de Matteo Salvini, Liga Nord. Organizația politică a anunțat printr-un comunicat că deși a fost ales din partea partidului, acesta nu a făcut niciodată membru.

Partenerul de afaceri al italianului a fost atins de un singur glonț, în mână și va ieși din spital în mai puțin de o lună, anunță presa italiană. Disputa provocată de neînțelegerile din afaceri i-a adus consilierului un dosar penal cu patru capete de acuzare, dintre care cele mai importante sunt tentativă de omor și deținerea ilegală a unei arme de foc.

Consilierul și-a împușcat partenerul de afaceri la câțiva metri de sediul primăriei, acolo unde, cu câteva ore înainte, a avut loc o ședință a consiliului local la care a participat și Aronica.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Reformă crucială a justiției în Italia, aprobată de Guvern. ”Obiectivul este de a obţine o justiţie rapidă”

Caz șocant în Sicilia: fetiță violată și ucisă în urmă cu 66 de ani, înmormântată abia anul acesta