in

OG Eastbull, artistul român din Italia care a avut o copilărie dificilă

OG Eastbull, trapperul român crescut în Roma, a câștigat un disc de aur si unul de platină în industria muzicală din Italia. Dar nu i-a fost ușor să se afirme.

A avut o copilărie dificilă, dar talentul și eforturile l-au propulsat în topul genului în Italia.


Numele real al talentatului cântăreț este Alfred Hodor, acesta s-a născut în Germania, dar a crescut în cartierul Due Ponti, la Roma, alături de părinții luicare sunt români, scrie spynews.ro.

Cântărețul era îndrăgit încă de pe vremea când facea parte din trupa Golani, iar acesta a debutat în Italia în 2018 cu hitul ”Bella Giornata” care a ajuns la 27 de milioane de vizualizări pe canalul de youtube.

OG Eastbull este unul dintre cei mai cunoscuți trapperi, atât în Italia, cât și la noi în țară. Tânărul talentat a câștigat un disc de aur și unul de de platină în industria muzicală din Italia.

Artistul a lansat mai multe piese de-a lungul timpul, alături de artiști talentați din România, printre care și piesa de succes ”Șeful” 2019, apoi piesa ”Contactu” care au ajuns și hit, iar fanii îi fredonează piesele și în momentul acesta.

Rapperul român OG Eastbull a fost denunțat de poliția italiană, riscă o amendă de 5000 de euro

OG EASTBULL, rapperul româno-italian, ultimul single are peste 10 milioane de vizionări pe Youtube

Scandal în Italia: rapperul român OG Eastbull, foto pe Instagram într-o mașină a poliției, făcând semne obscene

Dacă nu s-ar fi făcut cântăreț, Alfred avea șanse mari să ajungă boxer, deoarece a practicat acest sport foarte mult timp și se pregătea intens la antrenamentele pe care acesta le avea.

Ambiția, talentul, dar și munca în exces l-au ajutat pe tânărul talentat să scape de sărăcie, iar cântărețul amintește mereu în piesele lui despre viața de familie, cât și despre cum trebuie să-ți păstrezi umanitatea, chiar și atunci când ai faimă și bani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

Bergamo, adolescentă de 15 ani și-a ucis mama cu un cuțit: „Voiam doar să o sperii”

O tânără din Italia își caută mama la Botoșani. A fost adoptată de la orfelinat