in

A fost descoperită O NOUĂ VARIANTĂ, cu 46 de mutații. „Vine din Camerun”

Franța a înregistrat peste 200 de mii de cazuri noi de Covid în ultimele 24 de ore, practic toate atribuibile variantei Omicron, care este larg răspândită în țară. Între timp, a fost identificată o nouă variantă care are 46 de mutații și este denumită „rudă îndepărtată” a lui Omicron.

Până acum au fost identificate 12 cazuri începând cu pacientul zero, care s-a dovedit a fi un călător din Camerun, scrie Libero.

Noua varianta are originea în Camerun

Deci, și această nouă variantă vine de pe continentul african. „Am găsit-o la începutul lunii decembrie a anului trecut la 12 pacienți din orașul Forcalquier, la o sută de kilometri de Marsilia”, a declarat Philippe Colson, profesorul responsabil de echipa care a descoperit noua variantă.

Noua varianta se numește IHU

„OMS nu i-a dat încă un nume – a adăugat el – noi i-am numit-o IHU și a fost depus în rețeaua de partajare științifică Gisaid cu numele B.1.640.2”. Teama este că poate fi mai rezistentă la vaccinuri, dar pentru moment nu pare să fie deosebit de răspândită.

Daune de la vaccinul Covid, Ministerul Sănătății din Italia NU le recunoaște: „Ai murit? Problema ta”

Ariano Irpino, tânăr de 29 de ani dublu vaccinat, găsit mort în pat. Testat pozitiv post-mortem

Rudă îndepărtată cu Omicron

Potrivit identikit-ului întocmit de cercetătorii francezi, această variantă ar fi o „rudă îndepărtată” a lui Omicron: „Observațiile arată încă o dată imprevizibilitatea cu care apar noile variante de Sars-CoV-2 și originea lor din străinătate. Ele mărturisesc dificultatea de a controla intrarea lor și difuzarea lor ulterioară”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
romanca cersetoare

Româncă de 61 de ani, respectată de locuitorii din Bari, face voluntar curățenie în oraș

anestezisti italia oxigen

«Unii bolnavi refuză chiar și OXIGENUL». Anesteziștii italieni sunt în pragul disperării