in

Italia, fetiță de doi ani, moartă de Covid. ”O comunitate întreagă zguduită și distrusă”

Italia, fetiță de doi ani, moartă de Covid. Primarul din Catanzaro: ”O comunitate întreagă zguduită și distrusă”. Copilul, care a sosit sâmbătă în stare gravă la un spital din Roma, a decedat de Covid, anunță Agenția de presă ANSA.

Ea a fost transportată de urgență cu un avion militar din Catanzaro, oraș din sudul Italiei, unde era internată, la Roma, însă medicii din capitală nu au reușit să o salveze.

Micuța era în stare gravă din cauza insuficienței respiratorii severe.

Italia, moarte cumplită pentru un bătrân de 91 de ani, încercase să evadeze de la azil

Italia, fetiță de doi ani, moartă de Covid

Italia, fetiță de doi ani, moartă de Covid

În ciuda tuturor încercărilor medicilor de a-i salva viața, „copilul a murit la câteva ore după ce a ajuns la spital”, anunță ANSA.

„Vei fi un înger minunat, în grădina îngerașilor”, a transmis primarul din Mesoraca, o localitate din provincia Crotone din Calabria, acolo unde locuiește familia copilului.

Primarul a anunțat că în ziua înmormântării va proclama zi de doliu în localitatea în care locuiesc puțin peste 6.000 de oameni.

„Este un mesaj pe care nu am vrut să-l scriem niciodată. Un mesaj care exprimă tristețea unei întregi comunități care, în câteva zile, a văzut zburând în rai trei dragi concetățeni din cauza coronavirusului.

Acest moment lasă o comunitate întreagă zguduită și distrusă. O creatură mică de doar doi ani, frumoasă, strălucitoare și cu un zâmbet minunat, a zburat spre cer”, a transmis administrația locală.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.3]
romanca in armata italiana

O tânără româncă a depus jurământul în armata italiană: „Motiv de mândrie pentru noi”

Carantină cinci zile nevaccinaţi România

Carantină de CINCI zile pentru nevaccinaţi la intrarea în România