in

Vercelli, fetiță română de 13 ani, forțată de părinți să se prostitueze

Fetiță de 13 ani forțată să se prostitueze, frații mai mici biciuiți și amenințați: părinții, un cuplu de români, arestați la Vercelli.
Părinții sunt acuzați de exploatare a prostituției copiilor și rele tratamente în familie.

Fetiță de 13 ani forțată să se prostitueze

Și-au forțat fiica în vârstă de doar 13 ani să se prostitueze pentru sume mici de bani sau câteva doze de droguri. Părinții, un bărbat de 39 de ani și o femeie de 40, români rezidenți la Vercelli, au fost acuzați de exploatarea prostituției cu minori și agravante de rele tratamente.

Poliția din Vercelli supraveghea familia de un an din cauza suspiciunii de prostituție: investigațiile au scos la iveală maltratări continue, amenințări și abuzuri asupra celor trei copii ai cuplului. Pe lângă părinți, au fost arestate și trei persoane care au abuzat-o pe fată și alte trei denunțate.

Șoc la Ravenna, fetiță de cinci ani, drogată de părinții ei cu cocaină

Situație de extremă degradare

Din aprilie anul trecut, polițiștii din Vercelli au observat o familie de origine română care locuiește în centrul orașului Vercelli, deoarece bănuiau că părinții își prostituau fiica de treisprezece ani. Investigațiile, coordonate mai întâi de procurorul din Vercelli și apoi de cel din Torino, scoseseră în evidență o situație de extremă degradare : părinții și-au maltratat nu doar fiica de treisprezece ani, ci și frații lor mai mici, respectiv unul și doi ani.

Copiii era biciuiți și au fost amenințați cu fraze de genul „Te omor, îți voi arde ochii ”. Cei trei frați fuseseră puși în protecție, iar părinții, ambii cu precedente, fuseseră arestați pentru abuz familial agravat, potrivit fanpage.it.

Descoperire macabră lângă Verona: craniul Larisei, fetița ucisă împreună cu mama ei, de fratele vitreg

Pentru droguri și ceva euro

Însă investigațiile au scos la iveală mult mai multe: potrivit anchetatorilor, fiica cea mare a fost forțată să se prostitueze. Părinții o „ofereau” în mod regulat clienților vârstnici „de încredere” în schimbul unor doze mici de droguri sau câțiva euro, între 20 și 50. În total, au fost luate cinci măsuri asigurătorii: două de arest în închisoare, două arest la domiciliu și o obligație de domiciliu. Acuzații pentru părinți este de exploatare a minorilor, prostituție și rele tratamente, în timp ce cei care au abuzat pe tânăra de treisprezece ani vor trebui să răspundă pentru viol agravat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.3]
accident palermo

Un român mort și alți trei răniți grav în urma unui accident petrecut în apropiere de Palermo

camion italia autosatrada

Italia, șoferul unui TIR a leșinat la volan în timp ce conducea camionul, cum a fost evitat dezastrul