in

S-a prăbușit pe neașteptate, polițist de 48 de ani moare în Reggio Emilia

Fabio Chiesi a murit pe neașteptate: polițist în vârstă de 48 de ani, lovit de o stare de rău fatală. S-a prăbușit și a murit. Lasă în urmă soția și trei fiice.

Fabio Chiesi a murit pe neașteptate

Fabio Chiesi, agent al poliției locale la Castellarano (Reggio Emilia), a ieșit ieri dimineață (3 mai), la ora 5.30, din casa sa din Roteglia, pentru a lua ceva din mașină și s-a prăbușit.

Fabio, tată a trei fiice, era căsătorit cu colega sa Paola Casini(de asemenea, agentă a poliției locale) care a chemat ajutoare. La fața locului a venit salvarea de la 118, dar nu a mai fost nimic de facut. Au intervenit și carabinierii și colegii de la poliția locală, scrie Il Resto del Carlino.

„Era un om bun”

Chiesi se alăturase poliției locale a Sindicatului Tresinaro Secchia în octombrie 2010, după trei ani petrecuți în poliția municipală din Castelnovo Monti. Detașat la garnizoana Castellarano, a făcut parte din nucleul motocicliștilor responsabil cu controalele în sectorul transportului de mărfuri. Comandantul Rosati aminteste ca Fabio „era un om bun, însorit, un operator foarte calificat”.

Padova, Matteo Lorenzato a murit în somn la 27 de ani. A fost găsit de tatăl său, care venise să-l trezească

Un doliu care afectează întreaga comunitate

Primarul din Castellarano Giorgio Zanni a exprimat condoleanțe pentru moartea prematură a lui Chiesi: „O veste care aduce în noi și în întreaga comunitate o tristețe infinită pe care din păcate am primit-o ieri dimineață. Un doliu care afectează întreaga comunitate. O persoană mereu disponibilă și veselă care și-a iubit munca și cu atât mai mult comunitatea, care a lucrat și a servit cu angajament și profesionalism în fiecare zi ca polițist municipal”.

Zanni a subliniat că Chiesi a fost un „agent serios, pregătit, profesionist, dar mai presus de toate sincer disponibil, amabil și atent în relațiile cu colegii și cetățenii: o persoană cu adevărat specială. Un exemplu. Întreaga comunitate se adună în jurul familiei, soției sale și fetelor, pe care le îmbrățișăm și le transmitem cele mai sincere condoleanțe”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 2]
roman mort italia

Italia, muncitor român de 38 de ani, mort la locul de muncă, strivit de o grindă în timp ce lucra la casa ministrului Justiției

lucrari autostrada

Italia, așteptați în trafic din cauza lucrărilor? Puteți recupera bani din taxele de drum, chiar 100%