in

Daniela, traducătoare la Pistoia, a murit la doar 39 de ani. ”Ai fost un partener de viață perfect”

Daniela, traducătoare la Pistoia, a murit la doar 39 de ani. ”Ai fost un partener de viață perfect”.

Tragedie în Italia, în orașul Pistoia, acolo unde Daniela Iuliana Mihalcea, o româncă în vârstă de 39 de ani, a murit la spitalul San Jacopo, sâmbătă dimineață.

Tânăra născută la Galați era mama unui băiețel de 7 ani și, de câțiva ani, lucra ca traducător pentru Parchetul din Pistoia. Ieri, Iuliana a fost condusă pe ultimul drum.

Doina Matei, ”ucigașa cu umbrela”, nu poate plăti 760.000 de euro familiei victimei, plătește STATUL ITALIAN

Daniela, traducătoare la Pistoia, a murit la doar 39 de ani.

Potrivit publicației La Nazione, citată de ObservatorNews, românca lupta de mult timp cu o boală cruntă. Era internată la spitalul San Jacopo din Pistoia, acolo unde, sâmbătă dimineață, a încetat din viață. 

În urma ei, Iuliana lasă un soţ distrus, pe Lorenzo, și pe băieţelul lor în vârstă de 7 ani, care va crește fără mama lui.

„Ai fost un partener de viață perfect, o mamă iubitoare și grijulie. Dispariția ta este o durere atât de mare încât crezi că nu vei mai putea continua. Dar așa cum m-ai învățat, lupta este necesară în viață și voi lupta pentru tine și pentru micuțul noastru Ale, care încă are atâta nevoie de mama lui.

Sunt mângâiat să știu că acolo unde te-ai dus nu vei fi niciodată singură, pentru ca mama Tiziana va continua să aibă grijă de tine ca întotdeauna. Pentru totdeauna ai tăi, Lorenzo și Alessandro”, este mesajul transmis de Lorenzo. 

Părinții Iulianei, Iordana și Ion au sosit din România, pentru a-şi conduce fata pe ultimul ei drum. Funeraliile au avut loc ieri, în biserica Santa Maria Assunta din Santomato, acolo unde a locuit. 

Giulia, cum îi spuneau apropiaţii, s-a născut pe 14 mai 1982, la Galați. De câțiva ani, tânăra româncă lucra ca traducător pentru Parchetul din Pistoia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 14 In medie: 3.9]
eugenio giani

Eugenio Giani, președintele regiunii Toscana: ”Este nevoie de a patra doză pentru toată lumea între septembrie și octombrie”

Gregorio Pagliucoli a murit în somn

Gregorio Pagliucoli, 44 de ani, antrenor de tineret la echipa Montevarchi, a murit în somn