in

Ceață densă, ciocnire pe autostrada A13 la Rovigo: un român decedat și cinci răniți


Accident pe A13 în apropiere de Rovigo, din cauza ceții: un furgon plin cu români s-a ciocnit de un camion din fața sa. Bilanțul accidentului: un român de 34 de ani decedat și alte cinci persoane rănite.

Accident pe A13

Furgonul s-a izbit de remorca unui camion articulat din fața sa. Impactul puternic, sunetul aproape ca al unei bombe, caroseria zdrobită ca o cutie. Teribilul accident a avut loc în dimineața zilei de miercuri 1 iunie de-a lungul autostrăzii A13 Bologna-Padova în tronsonul dintre Occhiobello (Rovigo) și Ferrara Sud, spre Bologna, la kilometrul 39, este atribuit și ceții, scrie Corriere di Bologna.

Un mort și cinci răniți

Și-a pierdut viața un român de 34 de ani , pe nume Mocanu Petrica, care călătorea în dubă. Alți cinci români, trei bărbați și două femei între 35 și 43 de ani, au fost răniți și au fost salvați și transferați de urgență cu ambulanțele la spitalul Sant’Anna di Cona. Răniți, cu răni și traumatisme de diferite grade, dar niciuna dintre ele care pune viața în pericol.

Având în vedere situația de urgență, elicopterul de salvare s-a ridicat în zbor, dar apoi a revenit gol. Accidentul a provocat o coadă de cinci kilometri spre Bologna. Sunt în desfășurare cercetări efectuate de către polițiștii rutieri care au efectuat sondajele și au evacuat traficul limitat la o singură bandă.

Au participat și pompierii și personalul celui de-al treilea sector al secției Bologna a Autostrade per l’Italia. Cercetările vor stabili dinamica și responsabilitățile accidentului mortal, urmând ca în cel mai scurt timp să fie deschisă o anchetă de către procuror.

Pavia, tânăr român de 31 de ani, mort carbonizat după ce s-a izbit frontal cu mașina de un camion

Fenomenul de ceață

Dar se pare că un rol decisiv l-ar fi avut și ceața, care în acea întindere și la acea oră (în jurul orei 6) era densă.

Conform celor reconstruite până acum – dar va trebui să se constate – miercuri camionul din spate s-ar fi oprit din cauza vizibilității slabe și duba din spate ar fi intrat în el, fără ca șoferul să poată observa prezența acestuia la timp.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 11 In medie: 4]

Garda, chelner de 25 de ani se prăbușește și moare în mijlocul clienților

azil italia crime

Italia, infirmier condamnat pe viață, acuzat de opt crime și patru tentative de omor, victimele erau bătrâni asistați de el