in

Khaby Lame, „regele” TikTok, obține cetățenia italiană prin decret – VIDEO


* Știri Italia * Khaby Lame cetățean italian * Khaby Lame, regele TikTok, care se mândrește cu 142,5 milioane de urmăritori, devine cetățean italian prin decret. Anunțul a fost făcut de subsecretarul de la Interne, Sibilia.

Khaby Lame cetățean italian

Khaby Lame este supranumit „regele TikTok” . Se mândrește cu 142,5 milioane de urmăritori pe platformă, ceea ce îl face cel mai urmărit utilizator din lume. Într-un interviu acordat cotidianului La Repubblica, el a explicat că, deși a crescut în Italia, nu a obținut încă cetățenia.

Khaby Lame: „Pentru țara mea, sunt încă străin”

În lungul interviu acordat pentru La Repubblica, Khaby Lame a ținut să facă un apel către Luciana Lamorgese, ministrul de Interne, explicând că i s-a părut nedrept ca un băiat care a crescut în Italia să fie considerat în continuare străin în toate sensurile:

„Dacă aș putea să-i spun ceva ministrului de Interne Luciana Lamorgese, i-aș spune că nu este corect ca o persoană care trăiește și crește cu cultura italiană de atâția ani și este curată, încă să nu aibă drept de cetățenie.

Marius Ionuţ Bălan sfidează gravitaţia la Florenţa. Omul Paianjen ar fi invidios

Nu e numai pentru mine. Aici nu sunt doar eu.Viza si poate cetatenia mi-ar face lucrurile mai usoare,dar nu m-as bucura sa ma gandesc la toti acei ceilalti oameni care poate s-au nascut si in Italia si nu au același drept”.

Prin urmare, Khaby Lame a fost foarte clar că dreptul ar trebui extins tuturor celor care au crescut în Italia. Acum că poate conta pe megafonul rețelelor de socializare și-a dorit să-și facă auzită vocea.

Khaby Lame cetățean italian

Carlo Sibilia îi răspunde lui Khaby Lame

În aceste ore, răspunsul a sosit de la Carlo Sibilia, parlamentar și subsecretar al Ministerului de Interne. El a asigurat că Khaby Lame va obține în curând cetățenia italiană:

„Dragă Khaby Lame, am vrut să vă asigur că decretul de acordare a cetățeniei italiene a fost emis deja la începutul lunii iunie de către Ministerul de Interne. În curând veți fi contactat de instituțiile locale pentru sesizare și depunerea jurământului. Mult succes” .

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vremea în Italia, vine un weekend de foc: alertă roșie în mai multe orașe

Încetarea detașărilor la consulate, MAE: „Toate posturile vacante sunt scoase la concurs”