in

Un român a ocupat abuziv o casă la Giugliano și a atacat-o pe proprietară: arestat de carabinieri

Actualitate Italia – Un român a ocupat o casă la Giugliano: arestat. Bărbatul, un român cu antecedente, intrase în posesia imobilului împreună cu partenera sa și o fetiță de puțin peste 2 ani. Noaptea trecută a aruncat cu obiecte, chiar cu un candelabru, către proprietară, care a chemat carabinierii.

Candelabrul aruncat asupra femeii

Pentru a-și recâștiga ceea ce era a ei, o casă pe care a moștenit-o de la tatăl ei care a murit în luna martie a anului trecut, o femeie din Giugliano, regiunea Campania, a fost nevoită să suporte amenințările și hărțuirea celor care o ocupaseră de mai multe luni.

Un român a ocupat o casă la Giugliano: arestat

O poveste care s-a încheiat ieri, odată cu eliberarea proprietății de către carabinieri, după o nouă reacție violentă a ocupanților împotriva femeii împotriva căreia au aruncat cu diverse obiecte, chiar și cu un candelabru, scrie Corriere del Mezzogiorno.

Românul cu familie a ocupat apartamentul

Proprietatea se afla intr-un imobil donat in intregime de catre parinte doamnei. În timp ce o parte era folosită ca azil de bătrâni, încă în funcțiune, apartamentul și mansarda care ar fi trebuit să fie libere erau în schimb ocupate ilegal de un bărbat și o femeie de origine română și fiica lor de puțin peste doi ani.

Încercările moștenitoarei de a recâștiga proprietatea au fost inutile. Ori de câte ori femeia a încercat să-și recapete în posesia acestuia, șeful familiei, în vârstă de 41 de ani, deja cunoscut polițiștilor, incendia demonstrativ o parte a casei.

Acest lucru pune în pericol oaspeții în vârstă ai vilei alăturate. Au fost depuse două plângeri, nu numai pentru daune, ci și pentru amenințări și fapte de hărțuire.

Ultima încercare disperată de a elibera casa, luni seară. Carabinierii secției mobile Giugliano au intervenit tocmai la cererea victimei și pe baza plângerilor prezentate în ultimele luni l-au arestat pe bărbatul de 41 de ani pentru fapte de persecuție. Bărbatul este acum în închisoare. Partenera a fost denunțată, iar fata (acum în vârstă de 2 ani și 8 luni) a fost încredințată unei rude.

S-a întors în Italia după câteva luni, o româncă și-a găsit casa ocupată de extracomunitari

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Bonus de 150 de euro pentru muncitorii și pensionarii din Italia. Cum îl pot obține românii

viata fotomodel milano

Viața de coșmar a unei fotomodele la Milano: petreceri cu droguri, bătăi, ”obligații” de a avea relații cu alți bărbați, persecuție continuă