in

Italia, tânăr de 32 de ani a murit sub privirile îngrozite ale colegilor, conectați la o videoconferință de muncă

Știri Italia, tânăr de 32 de ani a murit sub privirile îngrozite ale colegilor. Alarma a fost dată de colegii conectați la o videoconferință de muncă, care au cerut imediat ajutor. Dar când au sosit ambulanța și pompierii, pentru bărbatul de 32 de ani nu au mai avut ce face, scrie Corriere della Sera.

Italia, poveste cu un final trist: în aceeași zi în care a aflat că are cancer, femeia a aflat că este însărcinată

Italia, tânăr de 32 de ani a murit sub privirile îngrozite ale colegilor

L-au văzut cum și-a pierdut cunoștința și s-a prăbușit – cel mai probabil în urma unui atac de cord – în timpul unei videoconferințe de lucru la care participau persoane din diferite părți ale Italiei. Aceștia, doi în special, din Campania și Veneto, au fost cei care au telefonat – joi, în jurul orei 14.00 – cerând ajutor, spunând personalului Sores ce s-a întâmplat.

Aceștia au comunicat operatorilor identitatea persoanei care se îmbolnăvise, dar niciunul dintre ei nu a putut să dea vreo indicație cu privire la locul unde locuia sau unde se afla în acel moment. Cu o căutare rapidă la oficiul de stare civilă, a fost găsită ultima reședință oficială a persoanei care s-a îmbolnăvit, în zona Cividale.

Și tocmai din Cividale del Friuli a fost trimisă o ambulanță în câteva minute. La sosirea la fața locului, echipajul și-a dat seama că era vorba de casa părinților și că victima bolii locuia într-un alt oraș, la periferia orașului Udine.

În acel moment, operatorii de la Sores au trimis imediat o ambulanță de la Udine, la adresa indicată de părinți (asistată între timp de personal medical). Ajunși la fața locului, cu sprijinul pompierilor și cu o rudă care să deschidă ușa, cadrele medicale au intrat în casă și l-au găsit pe băiatul de 32 de ani inconștient, pentru care nu au mai putut face nimic.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 11 In medie: 4.3]
areatst italia 22 furturi

Italia, recordul unui român la numărul de infracțiuni: 22 de furturi și agresiuni în patru luni de zile

Patriarhul Daniel laudă contribuția celor peste 1 milion de români din Italia la progresul societății italiene