in

Italia, un bărbat a băgat cadavrul mamei sale în congelator: ”Nu am avut curaj să o îngrop!”

Italia, un bărbat a băgat cadavrul mamei sale în congelator. Angelo Bellanova, acuzat că a ascuns cadavrul, a recunoscut în fața procurorilor: „A murit din cauze naturale, dar nu am avut curajul să o îngrop”. Îndoiala anchetatorilor este că a vrut să continue să-i încaseze pensia bătrânei, scrie corrieredelmezzogiorno.it.

Delir la Treviso, un tânăr și-a ucis tatăl cu o rangă apoi i-a tăiat gâtul cu cuțitul: ”Mă persecuta”

Italia, a băgat cadavrul mamei sale în congelator

Angelo Bellanova, fiul în vârstă de 55 de ani al Mariei Prudenza, femeia de 82 de ani găsită moartă pe 22 noiembrie în interiorul unui congelator din casa de la țară din Ceglie Messapica, a mărturisit. Iar seara târziu, după ore lungi de interogatoriu din partea magistratului și a carabinierilor, ar fi recunoscut că nu a avut curajul să o înmormânteze după ce aceasta a murit din cauze naturale.

Astfel, el a fost dat în urmărire pentru ascunderea unui cadavru. Rămâne de descoperit când a murit femeia și, prin urmare, cât timp a fost ascunsă în frigider, cu intenția probabilă a fiului de a continua să încaseze pensia mamei sale în vârstă.

Examinarea va trebui, de asemenea, să confirme versiunea oferită de fiu anchetatorilor cu privire la cauzele naturale ale morții.

Autopsia a fost ordonată pentru a clarifica cauza morții

Clarificările vor veni de la autopsia ordonată deja de procurorul care coordonează ancheta, Mauro Gallone de la Procuratura din Brindisi, care va fi efectuată în următoarele ore, imediat ce – pare un detaliu macabru – corpul femeii se va dezgheța.

Carabinierii de la Compania San Vito dei Normanni au descoperit cadavrul femeii de 82 de ani, ghemuit în congelator, în după-amiaza zilei de 22 noiembrie. Cadavrul a fost transferat la morga spitalului „Camberlingo” din Francavilla Fontana, unde va fi efectuată autopsia.

Prima inspecție externă efectuată de medicul legist Domenico Urso a confirmat că nu au fost găsite urme de violență pe cadavru. Familia, după cum a mai spus primarul Angelo Palmisano, a fost îngrijită de serviciile sociale ale municipalității Ceglie Messapica până în iulie anul trecut și aștepta reînnoirea serviciului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]
panino cuie

Italia, ”panino” cu două cuie în interior, un bărbat a ajuns în sala de operație în stare critică

Își umple căruciorul cu o mie de euro de cumpărături, apoi iese fără să plătească: româncă de 24 de ani însărcinată în luna a șasea prinsă la furat în Italia