in

Își umple căruciorul cu o mie de euro de cumpărături, apoi iese fără să plătească: româncă de 24 de ani însărcinată în luna a șasea prinsă la furat în Italia

Româncă însărcinată prinsă la furat – Își umple căruciorul cu o mie de euro de cumpărături, inclusiv lame de ras și dulciuri, apoi iese fără să plătească: protagonistă, o tânără româncă de 24 de ani însărcinată în luna a șasea.

Tânăra, deja cu antecedente, a încercat să părăsească un supermarket din Giussano, în provincia Monza, fără să atragă atenția, dar a fost observată de un paznic. Produsele ar fi fost probabil revândute pe piața neagră.

A furat un piept de pui de 3 euro: dupa 7 ani, un român ajunge la proces la Veneția

Româncă însărcinată prinsă la furat

A trecut de casa de marcat împingând căruciorul plin ochi în liniște, fără să se grăbească, și s-a îndreptat spre ieșire. A fost oprită de un paznic din supermarket, care îi urmărise călătoria: în cărucior femeia avea zeci de produse de igienă, cantități mari de dulciuri toate de același tip și marcă și lame de ras în cantități atât de mari încât costau, doar acestea, peste 500 euro. Toată maraf din coș avea o valoare totală de circa o mie de euro.

Au intervenit carabinierii

Carabinierii stației Carate Brianza au intervenit în supermarketul Esselunga din Giussano, în provincia Monza și Brianza, chemați de conducere: la fața locului au găsit o tânără vizibil însărcinată, cu un cărucior plin cu mărfuri cu care ieșise fără să plătească.

Ajunși în cazarmă au identificat-o pe fata, o tânără de 24 de ani de origine română care locuiește de mult în Milano, în zona de locuințe publice din Piazza Selinunte, cu mai multe antecedente de infracțiuni contra proprietății, însărcinată în luna a șasea. Femeia a fost acuzată de tentativă de furt și a fost denunțată.

Dintre produsele găsite în cărucior, cantități mari de șampon și gel de duș, lame de ras Gilette și dulciuri Kinder: de aici și ipoteza că „cumpărăturile” ar fi fost apoi folosite pentru a fi revândute ilegal, relatează La Repubblica.

Nebunie la Veneția, un român a furat un inel și apoi s-a baricadat gol într-o biserică

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
bagat mama congelator

Italia, un bărbat a băgat cadavrul mamei sale în congelator: ”Nu am avut curaj să o îngrop!”

mircea eliade

Colocviu internațional despre opera lui Mircea Eliade în prestigioasa Sală a Arhivei Vechi a Universității din Padova