in

Nebunie în Italia, bunica de 76 de ani însărcinată cu iubitul ei de 19 ani. De fapt…

Bunica cerută în căsătorie? Povestea promisiunii căsătoriei dintre un tânăr de 19 ani și o bunică de 76 de ani este foarte populară în Italia: în realitate este videoclipul a doi TikTokeri, bunica și nepotul, o poveste luată de bună de diverse mass-media străine și italiene. Ultimul episod: bunica este însărcinată cu nepotul. Au transmis un mesaj video pentru a dezvălui sexul viitorului copil!

În clipul, care a înregistrat peste 56 de milioane de vizualizări într-o singură zi (din toată lumea), îi vedem pe băiatul de 19 ani și pe doamna de 76 de ani protagoniști ai filmului petrecere de dezvăluire a genului. După câteva secunde de suspans, cuplul dezvăluie că așteaptă o fată. Dar cum este posibil acest lucru? Simplu, nu este.

@milina_gatta

It’s a 💝🤝🏻💙

♬ Halo – Beyoncé

Bunica cerută în căsătorie?

Cererea în căsătorie dintre un băiat de 19 ani și o femeie de 76 de ani din provincia Napoli nu este adevărată. Este o știre care a „explodat” în mass-media engleză, doar pentru a fi preluată de diverse ziare italiene (și Gazeta Românească), dar nu este nimic real în asta, scrie fanpage. Un zgomot internațional pentru una dintre acele povești care cuceresc cu ușurință primele pagini și declanșează comentarii și critici: un cuplu cu o diferență de 57 de ani.

Dar de fapt nu este vorba de „fals”, ci de o serie de videoclipuri ironice născute pe TikTok pe care cineva le-a luat pentru altceva, fără să-i consulte vreodată pe cei direct vizați, și anume bunica Milina Gatta și nepotul ei, Giuseppe D’Anna, ambii din Torre Annunziata, printre altele deja foarte faimoși pentru videoclipurile lor împreună. Oricine de pe Tik Tok cunoaște și adevărata natură a relației lor.

Daily Mirror a început

Totul începe cu un articol din Daily Mirror, un cunoscut tabloid englez , care a publicat pe 25 mai un articol în care se concentra tocmai pe diferența de vârstă a acestui neobișnuit „cuplu”: „ Adolescent, 19 ani, cu iubita pensionară, 76 de ani: „Adolescent, 19 ani, cere în căsătorie iubita pensionară de 76, trolii critică decalajul de vârstă”.

@milina_gatta #greenscreen ♬ Originalton – YΛREN TOPCU

Bomba explodează imediat, știrea este preluată de media și relansată, dezlănțuind un flux nesfârșit de acțiuni. Iar pe TikTok, printre cei care îi susțin pe cei doi și le judecă videoclipurile amuzante, vin primele comentarii de la cei care au citit articolele și ar dori să explice: nu e bunica, „ea e iubita lui”.

TikToker la Fanpage: „Am vrut să arăt afecțiune pentru bunica mea”

Giuseppe D’Anna a fost contactat prin telefon de Fanpage.it și a explicat cum stau lucrurile cu adevărat. Este vorba despre bunică si nepot. Femeia este văduvă de ani de zile, amândoi locuiesc în aceeași casă și sunt foarte apropiați. Ambii sunt pe Tik Tok și fac videoclipuri „virale”.

Bunica cerută în căsătorie – „Am postat acel videoclip pentru a explica dragostea pe care o am pentru bunica mea. Locuim împreună, e văduvă și încerc să-i ofer toată afecțiunea pe care nu i-o mai poate oferi bunicul, evident ca și un nepot.

Chiar și acel sărut pe care ne-am dat unul altuia este un semn de afecțiune, întrucât în ​​părțile noastre este folosit între rude, nimic mai mult. Nu mă așteptam la acest succes: de obicei videoclipurile noastre se opresc la 2 milioane de vizualizări, acesta a depășit 43 de milioane, a devenit imediat viral.

După părerea mea a mers mult pentru că în străinătate, neînțelegând ce spuneam, chiar au crezut că suntem un cuplu. Am încercat chiar să explic că a fost o glumă, dar răspunsurile mele au fost acoperite de cei care credeau că suntem cu adevărat logodiți.

Multe dintre comentarii vin din Anglia, unde mulți mi-au luat partea și au comparat ceea ce credeau că este povestea noastră cu cea a altor cupluri cu o diferență mare de vârstă; în Italia, în schimb, am primit multe critici. Mulți m-au contactat cerându-mi să fac videoclipuri, dar doar un jurnalist portughez m-a întrebat dacă povestea este adevărată.”

Și cum a luat bunica această zarvă și, mai ales, această neînțelegere? Băiatul continuă pe Fanpage.it:

„Nici nu a crezut la început. Este greu de crezut că un videoclip creat pentru distracție a fost văzut de zeci de milioane de oameni. Pentru a o face să înțeleagă, i-am spus că aproape jumătate din Italia ne-a văzut. Bunica a fost fericită pentru că atât de mulți dintre noi ne-au cunoscut, dar a fost și întristată de această neînțelegere și de faptul că, în ciuda încercărilor mele, nu am reușit să explicăm că nu suntem cu adevărat logodiți.”

Bunica Milina si nepotul in videoclipul „Alici come Prima”

În realitate, atât pe profilul femeii (Milina Gatta), cât și pe cel al nepotului ei (Peppedanna1) există mai multe filmulețe în care cei doi se arată a fi foarte afectuoși, dar doar parcurgeți profilul pentru a înțelege că nu sunt logodiți, ci o bunica si un nepot. Relația este evidentă și în timpul întâlnirii de câteva zile cu Andrea Rossi de la canalul „Alici Come Prima” , în care femeia spune că a aflat de la o prietenă că devenise celebră pe TikTok.

În august 2021, era nepotul care le filmase în secret conversația; videoclipul devenise rapid viral, tocmai din cauza spontaneității bătrânei și a accentului ei puternic. « Când am venit, i-am spus – explică femeia – Giuseppe, ce ai făcut, m-ai pus pe TikTok? Nu te simți bine în capul tău. Aceasta este povestea TikTok.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
digitalizare servicii consulare

Vești bune pentru diaspora: Buget mai mare pentru digitalizarea serviciilor consulare. ”Eliminarea birocraţiei, a cozilor interminabile, a timpului piedut”

Italia, a terminat facultatea, dar e bucuroasă că s-a angajat ca gunoieră: „Îmi cumpăr mașină”