in

Atacată de cei doi câini ai săi, o femeie moare în ziua de Crăciun în zona Modena


Ucisă de câini la Modena – Femeia a fost transportată foarte grav la spital, dar a murit în timpul transportului. Cei doi câini Rottweiler ai ei au atacat-o.
>>> Reportaj cutremurător/ Români în cuşti: „Odată, aici trăiau câinii, acum suntem noi”

Ucisă de câini la Modena

O femeie de 68 de ani , Iolanda Besutti, pensionată, a fost mutilată de doi câini care îi aparțineau ei și soțului ei, de asemenea pensionat. S-a întâmplat într-o casă din Concordia, în zona Modena. La fața locului au intervenit imediat pompierii cu mai multe echipe de 118.

Starea femeii a apărut imediat critică și a fost transportată cu cod roșu la spitalul Baggiovara, dar a murit în timpul transportului. Iolanda Besutti era pensionară, ca și soțul ei. Unii membri ai familiei ar fi tras un semnal de alarmă.

A fost mușcată de cei doi Rottweiler, dar nu este clar motivul pentru care au atacat-o. Cercetările poliției locale și carabinieri sunt în derulare.
>>> Simona, 20 de ani, ucisă de câini ciobănești în Calabria. Carabinierii, obligați să tragă

S-a întâmplat în 10 minute

Fiica Iolandei Besutti era în casă când s-a întâmplat, în dimineața zilei de 25 decembrie într-o casă din Concordia.

„Cred că mama s-a dus să aducă fân la cai – povestea dramatică a fiicei ei Alessandra relatată de Resto del Carlino -. Totul s-a întâmplat în zece minute. Pregăteam prânzul de Crăciun. Când am ieșit, mi-am dat seama că era la pământ, câinii lângă ea. Am văzut o baltă de sânge și mi-a spus „nu pot să respir”, așa că am sunat imediat la 118. O tragedie inexplicabilă”.

Potrivit informațiilor, cei doi câini Rottweiler care și-au ucis stăpâna ieri, în februarie atacaseră deja un grădinar. Câinii, în vârstă de unu și patru ani, l-au rănit grav pe bărbat la picioare și la brațe, forțându-l să facă două intervenții chirurgicale care au durat câteva ore.

Sicilia, atacați pe plajă de haite de câini vagabonzi, o femeie internată în spital împreună cu fiul de opt ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 3]
Gorizia, mama își găsește moartă fiica

Gorizia, mama își găsește moartă fiica de 18 ani, cu două zile înainte fusese la spital. Antivacciniștii atacă din nou

tanara nu recunoaste copilul

Milano, tânără de 23 de ani nu-și recunoaște copilul abia născut, doarme în cort : ”Cum ar fi supraviețuit cu mine în frig?”