in

Vecinii merg să-i facă urări de Crăciun, dar îl găsesc pe jos: era mort de o lună

Drama singurătății în Puglia – Bărbatul locuia singur într-o casă din zona rurală a orașului Manduria.

Dramă a singurătății descoperită în seara de Crăciun în localitatea Manduria, în Puglia, unde un bărbat de șaptezeci de ani de origini germane care locuia singur într-o casă din mediul rural al orașului Manduria a fost găsit fără viață. Bărbatul a murit cu cel puțin o lună în urmă, scrie La Voce di Manduria.
>>> Tragedia singurătății: Și-a dus soția și copiii în țară, apoi s-a întors la muncă în Italia, a murit departe de familie la 59 de ani

Drama singurătății în Puglia

Carabinierii secției locale au facut macabra descoperire alertați de niste cunoscuți care veniseră în vizită la pensionar și pentru a schimba felicitări de Crăciun . După cum a stabilit medicul legist în urma necropsiei, moartea nu a fost violentă. Trupul, într-o stare avansată de descompunere, zăcea pe podea lângă pat încă intact.

Carabinierii au sosit la fața locului alertați de cunoscuții germanului care, la rândul lor, fuseseră trimiși de rude care locuiau în Germania preocupați de tăcerea lui și lipsa răspunsurilor la telefon. Când militarii au reușit să intre în apartament, au simțit imediat mirosul inconfundabil, descoperind apoi tragedia.
>>> Italia, o bătrână a chemat poliția, mințind că i-a fost spartă casa. Femeia suferea de fapt de singurătate: «Singura mea dorință era să vorbesc cu cineva»

Ipoteze despre moarte

Au fost declanșate procedurile de investigație necesare excluderii ipotezei morții violente. Ipoteza a fost respinsă aproape imediat, deoarece nu au fost găsite semne evidente de violență pe întregul corp. Magistratul din Taranto a urmat însă procedura dispunând sechestrarea cadavrului pentru a permite autopsia: specialistul a putut exclude astfel prezența rănilor sau traumatismelor pe corp, atribuind cauza de deces la un probabil atac de cord.

Se pare că bărbatul de 70 de ani suferea de multiple patologii. Discutând cu carabinierii, sora decedatului a declarat că a vorbit telefonic cu fratele ei pe 19 noiembrie. După pensionare, Franz, acesta era numele de botez al nefericitului bătrân de șaptezeci de ani care nu era căsătorit, hotărâse să cumpere casa rurală pe care o renovase, hotărând să se stabilească la Manduria unde locuiesc niște prieteni de familie.
>>> Dramele singurătății: Româncă de 46 de ani, moartă în casă la Treia (Macerata). Zăcea fără viață într-un fotoliu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Guido Crosetto în România

Guido Crosetto a vizitat trupele italiene din România: „O rană deschisă în inima Europei” – video

Daniela Grillone Tecioiu vaccinare falsa Italia

Scandal uriaș în Italia, o doctoriță româncă a recunoscut că a vaccinat „fals” sute de oameni, între care și campioana la tenis Camila Giorgi