in

Milionar la Loto cu 1 euro: „Banii au ajuns la un muncitor cu familie, sunt pe mâini bune”

Milionar la loto cu 1 euro

Milionar la loto cu 1 euro – Superenalotto a devenit, fără îndoială, jocul preferat al italienilor în ultima vreme. Dar există și alte jocuri care dau vise oamenilor.

Câștigă 100 de euro la Gratta e Vinci, apoi merge la tutungerie și face o descoperire incredibilă

Milionar la loto cu 1 euro

Potrivit ultimelor știri, loteria Million Day a fpcut fericit recent un nou jucător. Un mare câștig a ajuns în Veneto, mai precis în provincia Padova. În localitatea Ponte San Nicolò, un jucător a câștigat o sumă cu adevărat importantă, 1 milion de euro , datorită competiției în cauză. Numerele câștigătoare au fost următoarele: 16, 25, 46, 47 și 51.

Bărbatul, muncitor cu soție și copii, după ce și-a dat seama de câștigul incredibil, potrivit unor ziare locale, s-a întors la tutungerie unde jucase numerele și l-a întrebat sincer pe proprietar: „Și eu acum ce fac?”. Proprietarul tutungeriei, plin de entuziasm a declarat: „ În fiecare zi vedem sute de oameni trecând pe aici, dar cu siguranță un astfel de câștig nu se întâmplă în fiecare zi. Potrivit unor zvonuri, norocosul câștigător este un muncitor din fabrică și tată de familie”, scrie contocorrenteonline.it.

„Oameni simpli, cinstiți și harnici”

Unul dintre localnici , referitor la vestea incredibilei victorii, a adăugat apoi: „Mă bucur că banii au ajuns pe mâini bune. Mă bucur că au mers la ei, oameni simpli, cinstiți și harnici, mai degrabă decât la orice altă familie mai puțin nevoiașă”. 

Și primarul localității s-a bucurat: „Îi doresc multă fericire concetățeanului meu – a declarat Martino Schiavon – sunt sigur că va putea folosi acești bani în cel mai bun mod. Dar, în același timp, aș dori să fac un apel la toți oamenii care de obicei pariază, pentru că jocurile de noroc sunt ruina multora și este important să fii atent să nu dai de acea teribilă dependență care este dependența de jocuri de noroc: pariază responsabil ”. 

Româncă din Italia, vedetă pe Onlyfans: „Câștig 100.000 de euro pe lună”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Viață de infern pentru o italiancă stabilită în România

Viață de infern pentru o italiancă stabilită în România și ajutorul neprețuit primit de la români

Românul condamnat 24 de ani închisoare

Românul condamnat la 24 de ani de închisoare: și-a omorât fostul iubit, un pensionar de 82 de ani, cu drujba