in

Italia, româncă de 24 de ani găsită spânzurată în casă: ”Nu se știe cum a murit Ana Maria. Autopsia nu a fost făcută niciodată”

Italia, româncă de 24 de ani găsită spânzurată în casă. Ana Maria Tîrnovan avea doar 24 de ani când trupul ei a fost găsit în baia casei în care se afla în arest la domiciliu în așteptarea procesului pentru șantaj, în complicitate cu alte două persoane, scrie gazzettadelsud.it.

În acea casă din satul de la malul mării Grotteria, femeia de origine română în vârstă de 24 de ani și-a trăit ultimele clipe din viață, care s-a încheiat tragic la 12 mai 2016.

Decesul ei a fost înregistrat ca „sinucidere”, dar încă de la începutul evenimentului, mama ei, Anuta Mititi, prin intermediul avocatului său Antonio Russo, a cerut Parchetului din Locri să facă o anchetă amănunțită pentru a stabili cauzele morții și pentru a verifica o serie de elemente cel puțin dubioase privind dinamica care a dus la pierderea vieții tinerei femei.

Citiți și: Milano, o tânără de 20 de ani a murit de șoc anafilactic după tiramisu: ”Deserturi vegane și lactate produse împreună”

Italia, româncă de 24 de ani găsită spânzurată în casă

Șapte ani mai târziu, familia Anei Maria, tot prin intermediul avocatului ei, Russo, cere din nou redeschiderea cazului pentru a obține răspunsuri cu privire la acel tragic 12 mai.

„În actele de procedură”, scrie avocatul Russo, ”se face referire la o spânzurare care nu a fost niciodată constatată și care ar fi avut loc cu ajutorul unei eșarfe care nu a fost niciodată găsită și, în orice caz, nu a fost confiscată. Iar dinamica presupusei sinucideri, adică modul în care tânăra ar fi folosit presupusa eșarfă, nu a fost niciodată verificată.”

”Practic”, continuă avocatul, ”nu se știe cum a murit Ana Maria. Autopsia nu a fost făcută niciodată, eșarfa nu a fost confiscată, înălbitorul pe care l-ar fi luat, potrivit unui martor care nu a fost audiat, nu a fost găsit niciodată, subiecții care au dat declarații despre fapte nu au fost confruntați niciodată. Toate acestea conduc la o situație de incertitudine obiectivă, care nu a fost niciodată complet deslușită în faza de anchetă”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Italia român cade secerat muncă

Italia, român de 30 de ani, cade secerat în prima zi de muncă, moare la spital după câteva zile, rămân multe semne de întrebare

Iaurt cu insecte în Italia

Iaurtul cu insecte care se vinde în toate supermarketurile: iată cum să-l recunoaștem