in

Italia, româncă terorizată de fostul soț, i-a dat foc la mașină: ”Mi-e teamă că ne va ucide pe mine și pe fetița mea”

Italia, româncă terorizată de fostul soț, i-a dat foc la mașină. Mașina a fost incendiată în timpul nopții sub o clădire din apropierea stadionului Tenni din Treviso. ”A fost fostul meu iubit, mă urmărește de un an de zile. Mă amenință că mă va ucide pe mine și pe fiica mea de cinci ani dacă nu mă împac cu el. Cu o zi înainte mi-a scris: „Vrei acid pe față sau îți dau foc la mașină?””.

Barmanița româncă nu are niciun dubiu cu privire la autorul incendiului: ar fi fostul ei partener, un compatriot de 36 de ani, scrie ilgazzettino.it.

Incendiul a izbucnit în noaptea de vineri 17 spre sâmbătă 18 februarie, în jurul orei 1.30. Mașina, cumpărată în 2021 și pe care proprietara tocmai o terminase de achitat, era parcată în spatele clădirii.

Citiți și: Rimini, româncă de 37 de ani găsită moartă pe plajă, în zăpadă. „Nu sunt semne de violență”

Italia, româncă terorizată de fostul soț, i-a dat foc la mașină

Spargerea geamurilor și a anvelopelor, cuprinse de flăcări, a trezit întregul bloc de locuințe. Așa că a fost declanșat apelul la 115. Pompierii au stins flăcările și au evacuat clădirea ca măsură de precauție. Locatarii nu s-au întors în apartamentele lor decât câteva ore mai târziu, după ce operațiunile au fost finalizate. Pompierii efectuează acum investigații suplimentare.

Dar nu pare să existe prea multe îndoieli cu privire la incendierea intenționată. Episodul, care are toate aparențele unui act grav de intimidare, este investigat și de poliție, căreia femeia îi raportase deja comportamentul persecutor și amenințările fostului ei iubit în zilele precedente.

Ultima sesizare datează de câteva ore mai devreme, când acesta s-ar fi prezentat la ea acasă. Ultimele mesaje primite încă o fac să tremure: ”Vrei acid pe față sau să îți ard mașina? Cu mine sau cu nimeni altcineva”.

Bărbatul fusese arestat și supus unei măsuri de precauție

În luna martie a anului trecut, bărbatul a dat buzna în apartamentul barmaniței și a amenințat-o cu un cuțit de bucătărie. Bărbatul a fost arestat și supus unei măsuri de precauție care îi interzicea să se apropie de ea: o măsură care nu mai este în vigoare și care, în orice caz, în ultimele luni nu l-a împiedicat să continue să o hărțuiască atât pe fosta sa soție, cât și pe familia acesteia.

Atât de mult încât femeia s-a refugiat în România timp de trei luni. Profitând de absența ei, bărbatul de 36 de ani ar fi folosit garajul acesteia. O împrejurare care a alimentat din nou neînțelegerile dintre cei doi. ”L-am denunțat deja, ce să mai fac? Sper să îl aresteze și să îl țină în închisoare. Mi-e teamă că ne va ucide pe mine și pe fetița mea, a conchis femeia speriată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
mama ucis fiica

Șoc într-o localitate din Sardinia: o mamă și-a ucis fiica de 14 ani, apoi s-a aruncat de la etaj încercând să se sinucidă

sumele trimise de românii din Italia în țară au scăzut.

Italia, au scăzut dramatic sumele trimise de români în țară. Asiaticii trimit cei mai mulți bani în țările lor