in

Vicenza, ciocnire fatală: un motociclist român de 29 de ani a murit

Motociclist român mort în Vicenza. Un român rezident în Altavilla Vicentina care a fost grav rănit într-un accident petrecut sâmbătă după-amiază nu a reușit să supraviețuiască. A luptat aproape o zi dar, în după-amiaza zilei de duminică, 19 martie, Constantin Robert Bucur, în vârstă de 29 de ani, a murit în spitalul din Vicenza.

Italia: Răzvan Petrișor Andrieș a murit într-un accident cu motocicleta, ar fi împlinit 18 ani în luna iunie

Ciocnire între motocicletă și mașină

Dinamica ciocnirii este încă în curs de reconstituire de către carabinierii din Schio, care au intervenit la locul accidentului. Potrivit primelor informații, sâmbătă, în jurul orei 15, motociclistul urca de-a lungul Costo la bordul motocicletei sale Suzuki. În același timp, în fața sa mergea în aceeași direcție o mașină Nissan condusă de un bărbat de 70 de ani din Breganze .

Deocamdată nu este clar ce s-a întâmplat exact, dar în orice caz, brusc, pe un tronson de drum provincial cuprins între curbele a cincea și a șasea în ac de păr, motocicleta s-a ciocnit de mașină. Cel mai rău a fost accidentat motociclistul, care a căzut pe asfalt în urma impactului cu vehiculul.


Citiți și: Italia – Cristina Cioana, moartă la doar 19 ani într-un accident cu mașina, rănite alte două colege ale fetei

Motociclist român mort în Vicenza

Alarma s-a declanșat imediat, cu un apel la 118. La locul accidentului a sosit o ambulanță aeriană Suem, care după ce l-a încărcat la bord pe tânărul rănit, l-a transportat, în condiții foarte grave, la spitalul din Vicenza. La spital Constantin Robert Bucur a fost imediat transferat la secția de terapie intensivă. Medicii și asistentele din San Bortolo au muncit ore întregi pentru a încerca să salveze viața motociclistului, dar în final, din păcate, au fost nevoiți să renunțe.

Reconstituirea accidentului

La locul accidentului au intervenit și carabinierii unității de operare radio mobilă Schio cu trei patrule. Soldații Armatei au început imediat ancheta, culegând date și mărturii utile pentru reconstituirea cu precizie a dinamicii accidentului.

În aceste ore carabinierii examinează informaţiile strânse la locul tragediei pentru a face lumină asupra chestiunii şi a atribui orice responsabilitate. Strada del Costo revine astfel să fie scena unui accident mortal; încă un eveniment dramatic de-a lungul unei artere, trist cunoscută pentru accidentele care au implicat numeroși motocicliști de-a lungul anilor, relatează Il Giornale di Vicenza.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Au umplut căruciorul și au ieșit pe ușa de urgență

Brescia, au umplut un cărucior cu marfă de 400 de euro și au ieșit pe ușa de urgență: arestați

Lecco omorât soția drujba

Lecco, și-a omorât soția cu drujba, localnicii sunt stupefiați: ”Și-au petrecut întreaga viață împreună”