in

Scandalul luptătorilor țepuiți la Roma, Acquaroli precizează că nu el trebuia să plătească. «Am prezentat denunț pentru amenințări»

Cristiano Acquaroli, reprezentantul societății Happy Communication Srl, implicat în organizarea Galei de lupte „Kick Boxing Gladiator” de la Roma din 25 noiembrie, ne-a transmis un comunicat de presă în care precizează că nu avea nicio obligație de a-i plăti pe luptătorii români participanți la eveniment.

Iată comunicatul semnat de Cristiano Acquaroli:

«Referindu-se la unele dintre articole și zvonuri publicate pe Social-Network-uri  pentru comunitatea românească din Italia și România și profile sociale atașate acestora, în numele atletului român, Ionut Atodiresei, cunoscut ca Pitbull, subsemnatul reprezentant legal al societății Happy Communication Srls, Cristiano Acquaroli, precizează următoarele:

Cu ocazia evenimentului „Kick Boxing Gladiator”, care a avut loc duminică 25 noiembrie 2018 la clubul City Dream din Roma, organizat de domnul Corneliu Sucilea împreună cu Asociația Internațională Miss DianaCo, în colaborare cu dl. Massimo Liberati

pentru Federația Națională italiană de Kick Boxing, subsemnatul firmei Happy Communication a fost doar concesionarul de sponsorizare, prin implicarea unor mari companii de transfer de bani și de telefonie mobilă, pe care le-a gestionat și le-a propus organizatorilor evenimentului.

Cristiano Acquaroli

Unii dintre participanții la eveniment au vrut să creadă, greșind, că Societatea Happy Communication a fost „Bancomatul” și principalul organizator al evenimentului menționat mai sus, cerând cu insistență și presiune psihologică puternică până la intimidarea reală, sumele concordate pentru acestia cu organizatorii, fără un titlu real care obliga Happy Communication sau subsemnatul la această plată.

Aceste comportamente greșite în formă și substanță și marcate de comportamente intimidante, agresive și violente în Italia sunt penalizate foarte aspru de codul penal, cu atât mai mult cu cât mijloacele de informare sunt folosite pentru calomnie și defăimare a celor care au suferit o astfel de agresiune fără precedent, prima psihologică și dupa mediatică.

Din acest motiv, Happy Communication a instruit avocații săi să inițieze proceduri penale și civile împotriva unor personaje care au intervenit și să devină protagoniștii unor situații neplăcute de gravitate fără precedent în timpul nopții după Evenimentul menționat mai sus, cu rezerva de a cere daune fizice și morale, de  imagine acestor subiecți, luând în considerare și defăimarea sistematică care a fost efectuată pe mass-media națională românească și pe paginile private de Social-Network-uri  ale acestora. În acest sens, subsemnatul trebuie să clarifice faptul că în ultimele zile, la Procurorul Republicii Italiene din Roma, a fost depusă o plângere / proces pentru trei dintre acești subiecți pentru infracțiunile de AMENINȚĂRI AGRAVATE, VIOLENȚA PRIVATĂ, TENTATIVĂ DE ȘANTAJ și DEFĂIMARE AGRAVATĂ.

Roma, 20 decembrie 2018                               

Administrator Happy Communication Srls, CRISTIANO ACQUAROLI»

Iată și varianta în limba italiană a comunicatului:



 

Ionuț „Pittbull” Atodiresei, la gala de la Roma

Reamintim că în urma acestei gale, luptătorul Ionuț „Pitbull” Atodiresei, multiplu campion european, intercontinental și mondial, a anunțat că organizatorii i-au păcălit și nu le-au mai plătit banii promiși pentru lupte, lui și celorlalți doi luptători veniți din România. Unul dintre acuzați era Cristiano Acquaroli, despre care Ionuț Atodiresei a declară că în ziua de după eveniment, când urmau să se reîntoarcă acasă „pe la 5 dimineaţa am primit pe whatsapp de la domnul Cristiano Acquaroli un ordin de plată, cum că plata a fost făcută şi banii pe care trebuia să-i încasăm au fost viraţi în contul meu.” Dar banii nu au mai intrat. Despre acest aspect, comunicatul nu face nicio precizare.

Sorin Cehan

EXCLUSIV Un campion român de kick-boxing acuză: «Am luat o mare țeapă la Roma!»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, o femeie s-a aruncat de pe podul Testaccio împreună cu fetițele gemene, un român a asistat neputincios la toată scena

Țeapa de la Roma, Ionuţ “Pitbull” Atodiresei: «Nu am ameninţat pe nimeni, dimpotrivă, noi am fost umiliți și jigniți ca sportivi»