in

În timp ce Italia ne trimite medici falși, noi le trimitem chirurgi cu mâini de aur

Gabriela Stelian locuiește în Novara de 12 ani. A studiat Facultatea de medicină la Chişinău, iar specializarea de chiurg plastician a făcut-o la Bucureşti. A emigrat în Italia și acum are zeci de pacienți pe care îi operează lunar, scrie Observator.tv.

Gabriela Stelian a început să opereze în Milano, într-un spital autorizat. La Novara, tratează un pacient în fiecare oră, prin proceduri minim invazive. Și-a câștigat rapid o reputație.

În Italia, ca să poţi practica medicina, trebuie să treci prin examene extrem de dificile pentru exchivalarea studiilor.

„Este o chestiune foarte serioasă, un examen foarte serios pe care a trebuit să-l susţin aici, la Roma. A fost foarte greu, vreau să spun că din 100 de candidaţi am reuşit să trecem numai zece”, a declarat Gabriela Stelian.

Numai în Novara sunt peste 50 de medici români plecaţi de zeci de ani din ţară. Unii spun locului „acasă”, alţii s-ar întoarce, doar că sistemul îi respinge în diverse forme.

Escroc italian cu 8 clase, fals medic în România: a operat zeci de pacienți la cinci clinici din București

Au plecat încă 10.000 de medici din România. Vin în schimb medici falși

S-a înființat Asociația Medicilor Români din Italia. Dr. Gheorghe Cerin: «Este nevoie de fonduri»

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Atacuri violente contra romilor români la Paris, după o știre falsă că fură copii cu o dubă albă

«Carabinierii, deschideți! Am venit să vă verificăm bijuteriile!» Așa se prezentau trei răufăcători români, pentru a intra în case și a comite jafuri