in

Arezzo, un român a câștigat 50.000 de euro la lozul ”TUTTO PER TUTTO”: ”Nu ne venea să credem”

Un român în vârstă de 40 de ani, din Arezzo, a câștigat ieri (3 aprilie a.c.), la lozul ”Tutto per tutto”, suma de 50.000 de euro. Presa italiană a scris declarațiile proprietarului tutungeriei de unde a cumpărat românul lozul câștigător.

”Câștigătorul, pe care îl cunoșteam de ceva timp, este un bărbat de circa 40 de ani, o persoană tăcută, dar care când a înțeles cât este câștigul, nu se mai oprea să-și arate bucuria”. Este descrierea pe care a făcut-o proprietarul unei tutungerii din Arezzo (FOTO), unde se vând și lozuri, unui client care a câștigat 50.000 de euro cu un loz. Fericitul câștigător este un român, care, la plecare i-a făcut o promisiune proprietarului: ”Încasez banii și vin să-ți fac un cadou!”.

După ce a răzuit lozul, românul a rămas mut de uimire și nu-i venea să creadă că a câștigat 50.000 de euro. ”E un client care vine foarte des și cumpără mereu lozuri. Astăzi a mai răzuit câteva lozuri iar la un moment dat a hotărât să cumpere unul la 10 euro, numit ”tutto per tutto”, și astfel a intrat în posesia sumei de 50.000 de euro.”, a mai povestit David Corsi, proprietarul ”tabacheriei”.

Nu ne venea să credem, dar am controlat pe terminalul și era adevărat, lozul era câștigător. I-am spus să meargă imediat în bancă și să își retragă banii. El a ieșit rapid, aproape că a spart geamul de la microbuzul pe care îl are, însă înainte să plece mi-a spus că se va întoarce rapid și că îmi va face un cadou.” a declarat italianul pentru presa locală.

”Nu e nevoie de niciun cadou, e destul pentru mine satisfacția că am văzut o persoană fericită, care în mod normal e tăcută și astfel i-a venit zâmbetul pe buze”, a încheiat el povestirea.

Zidar român din Prato, a câștigat 200.000 de euro la Gratta e Vinci: „Nu mi-a spus ce va face cu banii”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O româncă de numai 12 ani, campioană națională în Italia la haltere. «Păcat de România, își pierde valorile»

Viareggio, turist bătut crunt și jefuit de un român: ”Niciodată nu voi mai pune piciorul în Italia”