in

Bari, eveniment organizat de asociația românească ”Tracia-Land”: ”Le mamme del mondo in festa”

Grupul ”Le mamme del modo” (Mamicile din toata lumea) organizeaza la Bari o sarbatoare dedicata copiilor lor. JOCURI – DANSURI- DULCIURI pe data de 16 iunie, 2019 IN SPATIUL “CASA DELLE DONNE DEL MEDITERRANEO “ PIAZZA NICOLA BALENZANO18 / b BARI, ora 16.30.

Eveniment organizat de asociația europeană TRACIALAND – ITALIA sub patronajul Primariei din Bari. Evenimentul se va deschide pe notele tânărului flautist și compozitor Roman Gero, din Ucraina  pentru a aduce un omagiu tuturor MAMELOR DIN LUME.

Prezența întotdeauna binevenită și rafinată din partea primariei cu Micaela Paparella pentru a ne saluta.

Flash-mob cu cântece și dansuri din tradiția românească, de Ziua Națională a României în Bari-Italia

Scriitorul, bloggerul și creatorul proiectului Viaggi Bianchi: Jean Paul Stanisci ne va onora cu el prezență și experiență. Dr. Marilena Abbatepaolo, Directorul Institutului de Învățământ Superior „Simone-Morea” din Conversano își va prezenta mărturia despre participarea vie și continuă la proiectele mamelor din toata lumea.

Corul Multietnic condus de profesoara Maria Grancharova din Bulgaria va da voce cu melodii a numeroase popoare: un simbol al universalitatii muzicii. Vor fi cantece și dansuri „din lume” pe cele mai variate ritmuri.

Pentru cei mici: • Laboratorul de instrumente muzicale • Atelier de jonglerie • Laboratorul de „Grazie Mamma”. • Păpuși. Și apoi … multe, multe, multe jocuri la nivel mondial.

Pentru a ne indulci : degustare de dulciuri din lume.

Evenimentul conceput și regizat de Monica Irimia (presedinte TraciaLand Italia) va fi condus de Daniela Deleonardis, Orietta Deliso, Laura Maletti. Conducerea va fi încredințată jurnalisteie TV al TRM Maria Cristina De Carlo. Sustinuti de : Casa Atelier – Malta di Geris, Viaggi Bianchi, Ca La Mama Acasa.

Asociația ”Tracia Land”, Bari

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă din Italia, dispărută de mai bine de 6 ani: ”S-a certat cu concubinul ei și, la ora două dimineața, a plecat de acasă”

În România nu mai are cine să muncească. Pensionarii se întorc la muncă