in

Român de 38 de ani, executat în plină stradă în Costa Rica VIDEO

Un român în vârstă de 38 de ani şi iubita acestuia, un fotomodel costarican, au fost ucişi marţi în oraşul Alajuelita din Costa Rica, au anunţat autorităţile locale, citate de site-ul teletica.com.

Ionuţ George Oţelac, în vârstă de 38 de ani şi iubita acestuia, Raquel Maria Gamboa Mora, în vârstă de 25 de ani, au fost împușcați în maşina acestora de către doi bărbați aflați pe o motocicletă, pe o stradă din oraşul Alajuelita. Asasinii erau deghizaţi în angajaţi ai unui serviciu de livrare fast food. Cei doi suspecţi au dispărut de la locul faptei și nu au fost încă prinși.

Ionuţ-George a fost nimerit în cap şi în torace şi a murit înainte de sosirea ambulanţelor. Şi tânăra de 25 de ani care se afla cu el în maşină şi-a pierdut viaţa, în ciuda eforturilor salvatorilor.

Ionuţ-George Oţelac, originar din Oradea, locuia de mai mulţi ani în Costa Rica, unde avea o condamnare pentru trafic de cocaină. A fost implicat într-o reţea de trafic internaţional de droguri şi a fost arestat în anul 2001, după ce a fost prins pe aeroportul din Juan Santamaria cu 20 de kilograme de cocaină.

Înainte să se stabilească peste ocean, Ionuţ-George Oţelac a urmat cursurile Liceului cu Program Sportiv din Oradea, unde juca fotbal.

Gamboa Mora era un model din Costa Rica ce poza în reviste de fitness și avea numeroși urmăritori pe rețelele de socializare.

https://www.facebook.com/alajuelitainformada/videos/1446864398799456/
https://www.facebook.com/watch/?v=1446864398799456

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cea mai frumoasă voleibalistă din România a ajuns la un renumit club din Italia. „Este un lucru extraordinar pentru mine”

De ce pleacă tinerii din România, ultimele date: neîncrederea în stat, corupția, lipsa locurilor de muncă