in

Dan Bittman, despre taxele plătite de diaspora: „Muncitorul meu se duce frumos afară şi-i plăteşte taxe francezului, neamţului, spaniolului, nu mie“

Dan Bittman (57 de ani) a fost invitatul lui Ionuţ Cristache, în emisiunea „România 9“ de la TVR, unde solistul trupei Holograf a făcut declarații și despre Uniunea Europeană.

„Europa e un conglomerat de fugiţi de acasă. Peste un an s-ar putea să nu mai existe Uniunea Europeană. Planul meu ar fi să scrie pe paşaportul meu: Dan Bittman, cetăţean european, nu român, nu ungur, nu iugoslav. Aici s-a pierdut startul, în Europa. Americanii sunt americani pentru că toţi au paşaport american. Şi sunt chinezi, români, bulgari. Aşa am fi fost toţi într-o barcă.

Altfel, de ce să trag eu pentru polonez? Să plătesc eu taxe aici în ţară? Sau muncitorul meu se duce frumos afară şi-i plăteşte taxe francezului, neamţului, spaniolului, nu mie. Nu-mi plăteşte mie aici. Că de-aia şi aici e o discuţie, cu diasporă, cu nediasporă…“, a declarat solistul.

În urmă cu mai multe luni, Bittman a fost aspru criticat pentru declarațiile sale privind munca românilor din diaspora. Apostrofat în urma odelor pe care le-a făcut primarului PSD din Sectorul 5, Dan Bittman l-a apostrofat pe un critic, spunându-i să se ducă în Spania la căpșuni.

Bittman a prezentat un eveniment organizat de primarul sectorul 5, care ar fi costat 700.000 de euro. Valul de revoltă a ajuns și pe internet, acolo unde Dan Bittman a replicat astfel: „Vaaaai da știi ce rușine îmi e??!!! Muncesc cinstit și un prost ca tine îmi spune să mi fie rușine,du te n Spania la căpșuni și fii demn”, a scris Dan Bittman pe contul său de socializare.

Acum, la TVR1, Bittman a vorbit despre comentariile negative primite atunci: „Toată ura îndreptată atunci spre mine a fost una plătită. M-am uitat şi eu printre comentariile de atunci şi am observat că majoritatea erau de pe conturi false.“

”Du-te-n Spania la căpșuni și fii demn”, replică jignitoare a unui artist român la adresa românilor din străinătate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Salerno, CASA GROAZEI: fetiță română de 13 ani, violată și agresată de tatăl ei de mai bine de doi ani

Cum se seamănă discordia printre românii din afara țării sau ce spun ”haștagiștii” despre Partidul Diaspora Română