in

Salerno, CASA GROAZEI: fetiță română de 13 ani, violată și agresată de tatăl ei de mai bine de doi ani

Un român în vârstă de 34 de ani a fost arestat în localitatea Olevano sul Tusciano, în apropiere de Salerno, după o lungă investigație efectuată de carabinieri. Bărbatul era șomer de mult timp, iar în familia lui lucra doar soția. Când ea nu era acasă, se întâmplau însă lucruri oribile.

Omul este acuzat că și-a abuzat fiica minoră. Cercetările au scos la iveală faptul că violențele și abuzurile la care era supusă copila se desfășurau de cel puțin doi ani, de când fetița avea 13 ani. 

Acum, românul de 34 de ani este acuzat de violență sexuală agravată pentru că ar fi abuzat-o pe fiica sa de 15 ani, de ani de zile, când soția lui nu era acasă.

Carabinierii au început să investigheze după ce un denunț anonim a ajuns în cazarmă. După primele constatări, a apărut o imagine teribilă a familiei, de o degradare socială, economică și culturală foarte gravă, atât de mult încât atenția lucrătorilor sociali era deja ațintită asupra familiei de români.

Acum, după arestarea tatălui ei, fata abuzată și fratele ei de 10 ani au fost mutați într-o unitate protejată.

“M-au violat preotul paroh și carabinierii”, o româncă de 22 de ani din Taranto a inventat totul

Violată de români rezidenți, despăgubită de statul italian numai cu 4.800 de euro. «Sumă ridicolă»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cazul fetiței române violate și ucise la Benevento: după 3 ani va fi deshumată. ”Unul dintre cele mai pline de cruzime din Italia”

Dan Bittman, despre taxele plătite de diaspora: „Muncitorul meu se duce frumos afară şi-i plăteşte taxe francezului, neamţului, spaniolului, nu mie“