in

”Îl rog public pe dl. Antonel Tănase, secretarul general Guvernului, să ofere informațiile asupra vizitelor externe ale celor din cadrul DRP”

Luna trecută, deranjat de tupeul parlamentarului Badea Viorel Riceard și al secretarului de stat, Burdușa Ovidiu, de la Departamentul Românilor de Pretutindeni, de a participa la o nuntă de partid în Italia, în speță, la colegul din PNL Sicilia, folosind zboruri achitate de statul român din banii publici, am hotărât să demasc acest lucru, pe care liderii efemeri ai PNL Diaspora încercau să-l țină cât mai departe de opinia publică.

Au crezut că vor scăpa! “GHINION”!

Ulterior demersului întreprins de mine și al solidarității presei în aflarea adevărului, actorii PNL Diaspora în frunte cu parlamentarul Badea Viorel Riceard  din PNL Diaspora, au mai participat și la altă nuntă, în Turcia, dar presupun că la acest eveniment nu au mai îndrăznit să plece folosind banii publici, iar acest lucru este deja o victorie pentru buzunare diasporei. Dacă au plecat cu mașina către Turcia și au folosit pașaportul diplomatic la vamă, râzând de miile de români care așteptau ore întregi la granița cu Bulgaria, iarăși trebuie să clarifice atât senatorul Badea, cât și secretarul de stat Burdușa, ca și în cazul nunții din Italia, pentru că DIASPORA trebuie să știe dacă acești cetățeni au profitat de statutul public pentru avantaje conferite de funcția publică deținută, fie și pentru tranzitul extern.

Astfel că este un simplu exemplu, în urma unui demers, prin care banii publici rămân la buget, după dezvăluirile apărute în presă!

În articolul de presă, referitor la nunta de partid din Italia, cea la care s-a ajuns cu zborurile plătite din bugetul public, am adus în discuție situația gravă în care ne aflăm cu toții și dacă demnitarii PNL Diaspora au făcut testul de depistare a coronavirusului atât la plecarea din țară cât și la revenire, rugându-i să prezinte acest lucru public.

Așadar, rog respectuos conducerea PNL, secretarul general Guvernului, dl. Antonel Tănase, să ne clarifice dacă senatorul Badea Viorel Riceard  cât și posibili angajați ai Departamentului Românilor de Pretutindeni sunt infectați cu COVID-19, pentru că românii din diaspora care au luat contact cu acești oameni și ceilalți colegi din instituție, trebuie să cunoască acest lucru cât mai urgent posibil.

Întrucât conducerea Departamentului Românilor de Pretutindeni a refuzat să aducă explicații, pe cale de consecință, îl rog public pe dl. Antonel Tănase, secretarul general Guvernului, să ofere informațiile de rigoare asupra vizitelor externe ale celor din cadrul Departamentului, testele efectuate la plecarea și revenirea în țară, costurile acestora.

De asemenea, în lipsa unor răspunsuri clare ale demnitarilor PNL Diaspora, mă văd obligat să apelez public la corectitudinea dlui. Antonel Tănase, secretarul Guvernului, pentru a cunoaște dacă demnitarii PNL Diaspora au participat în Turcia la un eveniment împreună cu membrii de partid ai partidului dlui. Erdogan și dacă da, PNL se simte bine după asocierea PNL cu Erdogan, după transformarea, la ordinul lui Erdogan a Catedralei Sfânta Sofia în moschee?

Vă mulțumesc!

Aurelian Mihai, deputat diaspora 2012-2016

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
ungaria discriminare

Ungaria, acuzată de discriminare. A închis granițele pentru străini, dar nu și pentru țările din Grupul Vișegrad

Sorin Grindeanu: Ne împrumutăm cu 1.000 euro pe secundă. În acest ritm, vine FMI…