in

Dincă a suferit în Italia un grav accident de muncă: și-a fracturat picioarele pe șantier. ”Din acel moment nu a mai putut să lucreze”

Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, a declarat la televiziunile din România că a fost contactat de fiica inculpatului, Daniela Dincă. „M-am întâlnit cu fiica și fiul dânsului”, a spus el.  Astfel, avocatul a aflat despre un episod petrecut în Italia: Dincă și-a fracturat picioarele, a fost supus unei intervenții chirurgicale iar de atunci nu a mai putut să lucreze în construcții.

”Fiica dânsului mi-a spus că a fost un tată foarte muncitor, toată viața a muncit și că și-a dorit să-și educe copiii. A fost geamgiu 12 ani, a fost mecanic auto 10 ani, a fost muncitor în construcții în Italia din 2002 până în 2007. El și-a dus toată familia în Italia și le-a asigurat locuri de muncă acolo. A avut un accident de muncă în Italia. În timp ce descărca cărămizi dintr-o mașină a căzut și a avut o fractură la picioare și a dus la o intervenție chirurgicală. Din acel moment nu a mai putut să lucreze în construcții. Apoi a mers în Italia din 2007 în fiecare an la copii, în vizită. Din 2007 până în 2019 a locuit în Caracal și a desfășurat activități de mecanic, dezmembrări”, a spus avocatul, la Antena 3.

Potrivit avocatului, familia inculpatului a fost foarte surprinsă de ceea ce a fost capabil Gheorghe Dincă.

”Și familia a fost profund surprinsă de ce s-a întâmplat și de acuzațiile care se aduc soțului, respectiv tatălui lor. Își exprimă regretul pentru ceea ce s-a întâmplat și mi-au spus să transmit și părinților acestor fete că sunt alături de ei și de drama pe care o trăiesc în acest moment. Au spus că se detașează de faptele pe care le-a comis acest om. Mie mi-au spus că nu li s-a părut să fi avut în ultimul timp vreun comportament ciudat. Comunicau foarte bine, vorbeau la telefon.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

A plecat din România pentru a îngriji bătrâni în Italia, acum e o adevărată vedetă

Italia, nu cumpărați lucruri despre care știți că-s furate! Român condamnat la închisoare cu executare, pentru o bicicletă