in

A venit din Italia pentru a petrece sărbătorile cu familia, a fost însă ucisă în bătaie și abandonată într-o pădure

Anamaria Suru, tânăra de numai 29 ani, găsită moartă lângă maşina sa, într-o pădure din Caraş Severin, a fost ucisă. Este concluzia şocantă la care au ajuns medicii legişti. Victima locuia în Italia şi venise de sărbători, să-şi viziteze rudele. Ultimul care a văzut-o în viaţă a fost chiar fratele ei. Acesta le-ar fi mărturisit anchetatorilor că sora sa i-a spus că vrea să-şi ia viaţa. Apoi, a dispărut. Doar că autopsia a scos la iveală un atac violent. Iar un criminal e în libertate, scrie observator.tv.

Este un mister pe care zeci de criminalişti, înarmaţi cu detectoare de metale şi câini special antrenaţi, încearcă să-l descifreze. Poliția caută orice indiciu care să-i ducă spre asasin sau asasini. Rezultatul autopsiei este clar. Ana Maria a fost ucisă.

Ana Maria se stabilise de peste 10 ani în oraşul Udine din Italia unde îşi făcuse o carieră în domeniul hair-styling-ului. Trupul ei fără viaţă a fost găsit lângă maşină, într-o pădure aflată la 3 kilometri de ieşirea din oraşul Reşiţa. Tânăra de 29 de ani venise în ţară, de Sărbători. Joia trecută a dispărut fără urmă. I-ar fi spus însă fratelui că vrea să se sinucidă. S-ar fi certat cu cineva apropiat şi era profund afectată.

Legiştii au stabilit însă că moartea ei a fost una violentă. A fost ucisă în bătaie. O lovitură puternică în cap i-a fost fatală, spun procurorii. Şocaţi de dispariţia tinerei, prietenii şi rudele i-au umplut pagina de Facebook cu mesaje de adio. Ana Maria va fi înmormântată sâmbătă. Anchetatorii nu au anunţat încă dacă au cerc de suspecţi.

Scenă șocantă la Noventa Vicentina: româncă tâlhărită și omorâtă în plină zi, târâtă cu mașina și apoi abandonată

Taranto, româncă de 46 de ani, omorâtă în bătaie de concubin, a surprins-o cu amantul. ”I-am dat doar două palme”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Astăzi este zi de sărbătoare în Italia! Știți ce se aniversează pe 25 aprilie?

Viareggio, român de 30 de ani, a încercat să se arunce în fața trenului, salvat în ultima clipă de agenţii Poliţiei Feroviare