in

Viareggio, român de 30 de ani, a încercat să se arunce în fața trenului, salvat în ultima clipă de agenţii Poliţiei Feroviare

Un român de 30 de ani, dependent de jocuri de noroc, a fost la un pas să se sinucidă în Viareggio, Italia, dar a fost salvat în ultimul moment de agenţii Poliţiei Feroviare. Incidentul s-a produs marţi seara, când românul se plimba abătut pe unul dintre peroanele gării din Viareggio.

Bărbatul a atras atenţia poliţiştilor cu comportamentul său, astfel că agenţii de la Poliţia Feroviară au început să-l urmărească, scrie observator.tv, citând presa italiană. La un moment dat, românul, a cărui identitate nu a fost dată publicităţii, s-a îndreptat către capătul peronului şi a încercat să se arunce sub un tren care tocmai pleca din gară. Agenţii de poliţie l-au oprit în ultimul moment şi i-au salvat astfel viaţa. 

Bărbatul a fost internat la un spital de psihiatrie, despre el spunându-se că avea mari probleme din cauza dependenţei de jocuri de noroc. Între timp, la faţa locului a ajuns şi familia românului, după ce soţia bărbatului a primit de la cel implicat în incident un mesaj cu o poză care arăta chiar gara din Viareggio.

Bologna, a pierdut sute de euro la păcănele și s-a hotărât să distrugă aparatul: ”Am fost înșelat”

Brescia, copii abandonați în mașină: tatăl la păcănele, mama se prostitua. Doi români arestați și decăzuți din drepturile părintești

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A venit din Italia pentru a petrece sărbătorile cu familia, a fost însă ucisă în bătaie și abandonată într-o pădure

Ziua Europei, sărbătorită la Roma cu Orchestra Română de Tineret, intrarea este liberă