in

”Am venit din Italia să o salvez pe mama”, mărturii cutremurătoare de la Spitalul de Boli infecţioase din Constanţa

Apar mărturii cutremurătoare după incediul de la Spitalul de Boli infecţioase din Constanţa. Pe lângă cei 7 morţi şi zecile de pacienți evacuați, rudele bolnavilor din spital care au venit într-un suflet în curtea unității medicale sunt efectiv traumatizate.

Un bărbat a izbucnit în plâns în curtea spitalului din Constanța: ”Am venit din Italia să o salvez pe mama, azi e ziua mea, nu știu dacă mai trăieşte”, scrie ObservatorTV.

”O am pe mama mea care nu ştiu dacă mai trăieşte, poate e carbonizată. Dumneavoastră vă daţi seama? Mi-am pierdut locul de muncă, am familie. Am venit din Italia ca să o salvez. Pentru ce mi-am pierdut locul de muncă?

Astăzi la 9 fără un sfert, când e şi ziua mea de naştere să aud că mama mea e arsă. Era la Terapie Intesivă şi încă nu știm dacă mai trăieşte…. Unde sunt măsurile? Unde sunt? Cine face ceva în ţara asta? Nimic nu face. Ce speranţă să mai avem? Dacă eu o duc pe mama în mormânt pentru că e arsă” a povestit un bărbatul în lacrimi.

Dat afară după ce a întrebat când poate merge la toaletă. Cazul unui român care spera să se realizeze în străinătate

O femeie a acuzat condițiile precare de la ATI unde a murit sora ei, în timp ce o alta a povestit că mama pe care a adus-o pe picioare la spital acum 2 săptămâni, a murit.

Statul român a eşuat. O spune preşedintele României, Klaus Iohannis, după incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, în care şapte pacienţi de pe Secţia ATI şi-au pierdut viaţa. Au fost scene terifiante. 

Pacienţii au fost scoşi pe geamuri sau pe braţe de către salvatori, şi ei îngroziţi. În tot acest haos, managerul spitalului a declarat că totul funcţiona foarte bine şi că incendiul a fost doar un necaz.

Raed Arafat are însă o cu totul altă variantă: instalaţiile electrice erau improvizate şi nu funcţionau nici senzorii de semnalizare a incendiilor. Până şi numărul morţilor a fost dat iniţial greşit. După ce iniţial, autorităţile au spus că sunt 9 persoane decedate, ulterior s-au anunţat şapte.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.6]
analfabeti functional

Premierul Cîţu îi face ANALFABEȚI funcțional pe românii care nu se vaccinează

Partidul Mișcarea Populară a semnat, la Roma, un acord de colaborare cu Forza Italia