in

Premierul Cîţu îi face ANALFABEȚI funcțional pe românii care nu se vaccinează

Premierul României, Florin Cîţu, îi numește analfabeți funcțional pe românii care nu se vaccinează anti-Covid.

Florin Cîţu a declarat că a văzut „o corelație care nu ne face cinste între scorul PISA și rata de vaccinare”, adăugând că aici „ar trebui să facem o analiză”.

„Am văzut câteva studii în această perioadă și o corelație care nu ne face cinste între scorul de la testul PISA și rata de vaccinare. Sunt mai multe studii și aici ar trebui să facem o analiză și să vedem după aceea ce putem să facem”, a declarat Florin Cîțu, conform hotnews.ro.

Românii sunt injectați cu vaccinuri expirate, cărora li s-a prelungit din pix valabilitatea – DOCUMENT

Teoria a fost prezentată la finalul lui august și de fostul ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă, care a declarat că un posibil factor pentru care românii nu se vaccinează poate fi reprezentat de rezultatele slabe la testările PISA. „Acele cifre ale testelor PISA care ne arată că 43% dintre copiii de clasa a VIII-a nu stăpânesc bine științele, de exemplu, sunt lucruri care ne arată că ceva grav se petrece în societate”, a spus ea.

În această logică, însă rata de vaccinare ar fi trebuit să fie de 57%, aproape dublu decât este în prezent. Potrivit ultimelor date oficiale, rata de vaccinare la persoane eligibile, adică 12+, este de 32%.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
discriminare

Discriminare la Carrara, o româncă nu găsește casă de doi ani. „Nimeni nu închiriază unui străin”

barbat italia spital constanta

”Am venit din Italia să o salvez pe mama”, mărturii cutremurătoare de la Spitalul de Boli infecţioase din Constanţa