in

Caz şocant: Femeie sechestrată, bătută şi tunsă de copiii unui afacerist

Barbarie într-o comună din judeţul Bihor. Tribunalul Militar Cluj, circumscripția teritoriala Oradea, a emis mandate de arestare în cazul a trei tineri care au sechestrat o femeie de 40 de ani, contabilă de profesie, măritată și cu doi copii, din satul Oriteag. Fiul şi fiica patronului pentru care femeia lucra o bănuiau că are o relaţie cu tatăl lor şi din acest motiv părinţii ar fi divorţat.

Atrocităţile la care a fost supusă femeia sunt înfiorătoare. A fost schingiuită ore întregi, i-au rupt coastele, i-au spart capul şi au tuns-o. S-ar fi întâmplat chiar într-unul din birourile firmei unde lucra.

femeie sechestrata

Femeia a fost chemată la sediul societății comerciale care este patronată de omul de afaceri Gavril Costa (în perioada 2000 -2012, acesta a fost primarul comunei Măgești, Bihor).

Când a ajuns la sediul societății, femeia a fost întâmpinată de cei doi copii ai patronului, Andrada (27 ani) şi Florin (29 ani), dar și de pompierul Cătălin Butuc, 31 ani (subofițer în cadrul ISU Bihor), care ar fi fiul unui polițist din localitate și prieten al Andradei, scrie G4Media.

Urlă „Allah Akbar” apoi ucide o femeie de 44 de ani la TorinoCarpi, româncă de 25 de ani, sechestrată și batjocorită sub amenințarea pistolului, de către fostul iubit italian

Cei trei au ținut-o sechestrată pe femeia de 40 de ani,  au bătu-o şi au umilit-o. A fost legată de mâini și de picioare, i s-a introdus un căluș în gură și apoi a fost lovită și tunsă cu un aparat. Tinerii au decis să meargă mai departe cu tot calvarul, așa că i-au tăiat genele și sprâncenele.

Din Comunicatul Tribunalului militar emis în 10 octombrie reiese că cei trei au ținut-o sechestrată timp ce mai multe ore, au legat-o de mâini și de picioare, au exercitat asupre ei multiple acte de agresiune. De asemenea, cei trei i-au sustras mai multe bunuri din geantă, telefonul mobil, bani dar și un card bancar.

La final, au transporat-o dezbrăcată, cu un autoturism, abandonând-o în curtea mamei sale din Măgești.

”Au zis: Hai să vă luaţi *** Şi a deschis uşa de la maşină şi era acolo chircită, în pielea goală, tunsă cheală. Şi au prins unul de-o parte, unul de alta, şi au băgat-o aici în curte. Şi a zbierat că să-mi fie ruşine! Nu mai ştia de ea, nu mai era coerentă. Când am văzut-o în ce situaţie e!”, a povestit Floarea Lup, mama victimei

Ulterior femeia a sunat la poliție apoi a fost preluată de o ambulanță care i-a acordat primele îngrijiri medicale.

„I-au rupt mai multe coaste, i-au dislocat genunchiul, i-au spart capul, au strâns-o de gât. Nişte monştri!”, a mărturisit şi soțul victimei.

După administrarea probelor, „rezultând suspiciunea că cei trei au săvârșit infracțiunea de lipsire de libertae și tâlhărie”, au fost audiați și reținuți pentru 24 de ore.

Procurorul militar i-a prezentat în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, solicitarea fiind admisă de judecător.

Cei trei suspecţi au negat faptele, dar, în biroul firmei, poliţiştii au găsit aparatul de tuns şi urme de sânge.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 10 In medie: 4.6]
vaccinare italia (3)

Obiectiv atins! Italia, rată uriaşă de vaccinare de 80%. „NU este suficient”

primar italian convins vaccinare

Primarul italian care a convins peste 700 de români să se vaccineze. ”Aici, au înţeles, poate la voi, încă nu se înţelege bine”