in

Un proiect de LEGE împotriva comunității LGBTQ, similar cu cel din Ungaria, va fi depus şi în Parlamentul României

Comunitatea maghiară din România vrea şi în ţara noastră legi împotriva comunității LGBTQ. Astfel, István Csomortányi, președintele Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), a declarat că în următoarea sesiune parlamentară, partidul pe care îl conduce va iniția, prin propriul reprezentant în legislativul de la București, deputatul Zakarias Zoltan de la UDMR, un proiect legislativ intitulat ”pentru protecția copiilor”. Proiectul este similar cu cel din Ungaria, care a atras critici vehemente din partea mai multor state și lideri politici ai UE, conform Kronika Online.

Csomortányi a precizat că este timpul ca politicienii români să spună clar dacă vor să “protejeze copiii de acest tip de propagandă” care încearcă “să fie impus societății transilvănene”.

Acesta a transmis că îi încurajează pe toți cetățenii maghiari să participe la referendumul organizat în Ungaria și să susțină protecția familiilor și copiilor.

Ziua împotriva homotransfobiei, Salvini: „Resping legea care vrea să introducă teoria identității de gen în școli”

Csomortányi a mai spus că legea din Ungaria “toarnă apă limpede într-un pahar în ceea ce privește propaganda LGBTQ din școli și presă”, susținând că o astfel de lege pentru protejarea copiilor ar trebui impusă “în întreaga Europă Centrală și de Est, nu numai în țări precum Ungaria și Polonia”.

Referendum privind controversata lege LGBTQ

Miercuri, 21 iulie, premierul maghiar Viktor Orban a anunțat că va organiza referendum pe controversata lege anti-LGBT. Numită oficial „Legea privind protecția copiilor”, aceasta pretinde că are scopul de a proteja bunăstarea copiilor și de a combate pedofilia.

Legea a fost însă criticată pe scară largă pentru că este discriminatorie față de membrii comunității LGBT.Parlamentul European a condamnat această lege, iar Uniunea Europeană a inițiat o acțiune în justiție împotriva Ungariei în legătură cu textul normativ.

Cuvintele ”mamă” și ”tată”, interzise în documentele interne ale PE. «Ideea este tipic dictatorială»

Actul legislativ, care a fost adoptat în iunie, scoate în afara legii abordarea homosexualității și a problemelor comunității transgender în curricula școlară sau emisiunile TV adresate minorilor. De asemenea, legea echivalează homosexualitatea cu pedofilia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Iată cine sunt soții români din Sicilia uciși de o mașină în timp ce se aflau pe o motoretă

Mii de oameni au protestat la Torino împotriva Green Pass, astăzi manifestații în toată Italia