Menu
in

Românca moartă și abandonată la Ferrara va fi îngropată în țară: ”Se va odihni în pace pe pământ natal”

Cazul româncei din Ferrara, decedată luna trecută la Spitalul Sant’Anna di Cona, abandonată de familia din România, (citiți aici și aici) nu s-a încheiat. În ultimul articol am menționat-o pe Alina Cărăbuș, o româncă din Italia, reprezentantă a unei firme de pompe funebre, care ar fi reușit să obțină autorizația din partea Primăriei, pentru ca românca să fie înmormântată în Italia.

Între timp, lucrurile au luat o altă întorsătură, și primăria din Câmpina, jud. Prahova, a acceptat să dea o mână de ajutor pentru ca Viorica Burtea, femeia de 34 de ani, decedată la Ferrara, să fie îngropată acasă, în România.

Cea care s-a ocupat de toate demersurile a fost tot Alina Cărăbuș, care în această dimineață ne-a trimis documentul eliberat de primăria din Câmpina. Pe pagina sa de facebook a postat următoarele:

”Buna dimineata prieteni, o primavara cu pace si bucurii va doresc! 
Asa cum spuneam Viorica Burtea se va odihni in pace pe Pământ natal. Cine doreste sa ajute o poate face pana maine cand corpul neinsufletit va pleca de la Ferrara. Sa facem un ultim efort pentru un suflet chinuit! Multumesc”.

Româncă decedată în urmă cu 10 zile într-un spital din Ferrara, nimeni nu i-a revendicat corpul

Găsită familia româncei decedate la Ferrara, rudele însă nu vor să știe de ea: ”Nu ne interesează”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version