in

Sunt vizați toți românii care dețin terenuri în România: devine obligatoriu

Toți românii cu terenuri în România vor fi obligați

Toți românii cu terenuri în România vor fi obligați să se conformeze noilor reguli. Și vor fi obligați să plătească.
>>> Mai puține menajere și îngrijitoare românce în Italia, scădere uriașă de 10 la sută

Un proiect de lege a fost propus în Senat pentru a extinde lista lucrărilor pe care locuitorii din România le pot efectua în propria locuință sau curte fără a fi nevoie de autorizații. Acest nou proiect de lege stabilește că proprietarii au OBLIGAȚIA de a împrejmui terenurile neutilizate din interiorul intravilanului.

În cazul gardurilor ușoare, care nu necesită fundație, nu va mai fi necesară obținerea unei autorizații de construcție. Mai precis, proprietarii vor fi obligați să împrejmuie terenurile neutilizate pe care le dețin în municipiul lor, în zona urbană.
>>> Protest AUR în fața MAE pentru dreptul de vot în diaspora: „PSD și PNL vor să îi blocheze pe români” – VIDEO

Sunt vizați românii cu terenuri în România – Așadar, acest proiect de lege introduce obligația de împrejmuire a terenurilor neutilizate din municipii, dar simplifică procedura prin eliminarea necesității de a obține o autorizație de construcție, informează Avocat.net.

„În acest moment există terenuri intravilane care au proprietar şi care nu sunt împrejmuite. Apare, astfel, riscul ca pe aceste terenuri să fie depozitate deșeuri sau, în sine, să prezinte pericole. Inclusiv din punct de vedere estetic, un teren intravilan care nu este împrejmuit are un aspect total inestetic. Mai mult, atunci când pentru un teren intravilan există autorizație de construire şi au fost demarate lucrări inițiale (de exemplu, săparea fundației), există un pericol real dacă aceste locuri nu sunt împrejmuite”, apare în expunerea de motive ce-nsoțește proiectul.
>>> Se caută ciobani în Italia, specializați în producerea de brânzeturi de oaie și de capră

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
grenada roman copil italia

Un român i-a dat fiului său o grenadă să se joace cu alți copii. Geniștii italieni: ”Ar fi putut exploda”

Giorgio Napolitano este înmormântat cu funeralii laice

Înmormântare laică pentru Napolitano, pentru prima dată un președinte cu funeralii la Camera Deputaților: ce implică