in

Ailano, muncitor român de 43 de ani ucis de vapori de sulf, în timp ce verifica o conductă

Muncitor român mort la muncă la Ailano, în Caserta. Ungureanu Mihai, de 43 de ani

Muncitor român mort la muncă la Ailano, în Caserta. Ungureanu Mihai, de 43 de ani, coborâse într-un canal pentru a verifica o conductă de apă a rețelei publice, dar a fost ucis de vapori de sulf. Chiar primarul localității a dat alarma.
>>> Tragedie șocantă în Spoleto, muncitor român mort la muncă, soția sa i-a descoperit cadavrul pe șantier

Muncitor român mort la muncă la Ailano

Ar fi murit din cauza vaporilor de sulf din canal, conform primelor evaluări cu privire la cauza morții muncitorului român, rezident la Vairano. Ieri, după-amiaza târziu, coborâse într-un canal pentru a verifica dacă există scurgeri de apă din rețeaua de apă din zona „Le Vaglie”.

De altfel, pierderile fuseseră deja raportate de cetățeni și trebuiau remediate. Victima este un român de 43 de ani, Ungureanu Mihai. La fața locului au intervenit polițiștii și serviciul 118 și nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului. Primarul din Ailano, Vincenzo Lanzone, încă zdruncinat, a sunat la poliție.
>>> Italia, accident mortal la locul de muncă, tânăr român de 25 de ani lovit în piept de un trunchi de copac

Primarul din Ailano: „O adevărată tragedie”

Muncitor român mort la muncă la Ailano – «Am fost sunat de consilierul meu – spune primarul din Ailano – și m-am dus imediat la fața locului. Din păcate, bărbatul era deja mort. O scenă pe care nu aș fi vrut să o văd vreodată. Apoi, după ce am luat măsuri și am chemat ajutor, am plecat acasă pentru că din punct de vedere emoțional am fost și sunt foarte încercat. O adevărată tragedie.

Din păcate, victima este din nou un tânăr pe care apropo nu îl cunoșteam. Întreaga noastră comunitate este literalmente șocată de ceea ce s-a întâmplat. Personal și împreună cu administrația mea suntem aproape de familie”.

Dinamica oficială este încă de reconstruit. Carabinierii cazărmii locale vor investiga acum. Cadavrul a fost transportat la cabinetul de medicină legală Caserta aflat la dispoziția autorității judiciare pentru o eventuală examinare a autopsiei, scrie Il Mattino.
>>> Tragedie imensă la Ferrara: doi români morți în accident de muncă, tatăl unuia dintre ei, pe targă la înmormântare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Testamentul lui Berlusconi: Majoritatea din Finivest la copiii săi, Pier Silvio și Marina. Ultima parteneră primește 100 milioane de euro

Soliera, s-a simțit rău la muncă: muncitorul român este zdrobit

Soliera, muncitor român de 54 de ani zdrobit pe șantier, după ce i s-a făcut rău