in

Soliera, muncitor român de 54 de ani zdrobit pe șantier, după ce i s-a făcut rău

Soliera, s-a simțit rău la muncă: muncitorul român este zdrobit

Soliera, s-a simțit rău la muncă: muncitorul român este zdrobit. Este în stare foarte gravă. Bărbatul lucra pe un șantier din Limidi di Soliera, în provincia Modena, într-o vilă din via Borsellino, unde erau în desfășurare lucrări de construcție.
>>> Fiumicino, lucrător român de 38 de ani grav accidentat la muncă pe șantier, dus cu elicopterul la spital

S-a simțit rău la muncă: muncitorul român este zdrobit

Un muncitor de 54 de ani de origine română este internat cu prognostic rezervat la spitalul Maggiore din Bologna dupa un accident de muncă cauzat probabil de o boală, scrie lapressa.it.

Bărbatul lucra pe un șantier din Limidi di Soliera într-o vilă din via Borsellino, unde erau în desfășurare lucrări de construcție, când ar fi fost strivit între camionul pe care îl manevra și grinzi, provocându-i diverse traumatisme. La fața locului, pe lângă personalul sanitar, și carabinierii din Carpi.
Bărbatul de 54 de ani este acum internat cu un prognostic rezervat.

Român mort la muncă în Caserta

Chiar ieri, un alt muncitor român a murit la locul de muncă în Italia. S-a întâmplat la Ailano, în Caserta. Ungureanu Mihai, de 43 de ani, coborâse într-un canal pentru a verifica o conductă de apă a rețelei publice, dar a fost ucis de vapori de sulf. Chiar primarul localității a dat alarma. Citiți mai multe detalii >>> Ailano, muncitor român de 43 de ani ucis de vapori de sulf, în timp ce verifica o conductă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Muncitor român mort la muncă la Ailano, în Caserta. Ungureanu Mihai, de 43 de ani

Ailano, muncitor român de 43 de ani ucis de vapori de sulf, în timp ce verifica o conductă

Lista lungă a fugarilor de lux români din Italia: de la Elena Bica la Darius Vâlcov, unde locuiesc acum și cu ce se ocupă