in

Milano, asalt la depozitul de telefoane mobile, dar se termină rău pentru banda de români

Bandă de români blocată la Milano. Tentativa de furt sâmbătă seara. Doi dintre cei cinci bandiți au fost arestați de carabinieri.

Citește și ➡ Bandă de români destructurată la Milano: 11 jafuri, 75 de mașini furate, pradă de UN MILION de euro

Bandă de români blocată la Milano

În cătușe chiar înainte de a intra în acțiune. Doi bărbați – un tânăr de 18 ani și unul de 34 de ani, ambii cetățeni români – au fost arestați sâmbătă seara la Bresso, în zona milaneză, în timp ce încercau să jefuiască o firmă de vânzare angro de telefoane mobile. 

Aceștia au fost opriți de Carabinieri, care în jurul orei 23.00 au primit raportul de tentativă de furt în magazia situată în via Carolina Romani. 

Mașini cu numere germane

La sosirea militarilor, au observat cinci persoane care se cățărau peste gardul companiei și care – la vederea militarilor – au fugit. Trei membri ai bandei au reușit să fugă, în timp ce cei doi au fost prinși și blocați în timp ce încercau să urce într-o mașină cu număr de înmatriculare german, înmatriculată pe numele unui bărbat cu domiciliul în Germania. 

Nu departe, s-a descoperit o altă mașină – tot cu număr de înmatriculare german – în interiorul căreia s-au găsit 12 saci de pânză plini cu unelte de spargere, transceiver și cinci ventuze pneumatice cu verigi. Tânărul de 18 ani și cel de 34 de ani au fost apoi arestați sub acuzația de tentativă de furt calificat, scrie Milano Today

Citește și ➡ Droguri și arme la Pavia, bandă condusă de un român și un italian, descoperite patru plantații de marijuana

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
îngrijitoare condominiu italia

Italia, un proiect care funcționează: îngrijitoarele de condominiu, două ”badante” au grijă de 22 de bătrâni

dreptate familie romani italia

Dreptate pentru o familie de români, despăgubiri de 390.000 de euro pentru moartea copilului, după 8 ani de judecată: ”Era un mic geniu”