in

Caivano (Napoli), 400 de agenți descind în forță în cea mai mare piață de trafic de droguri din Europa

Descindere în forță la Caivano (Napoli), în zona considerată cea mai mare piață de trafic de droguri din Europa. Au fost efectuate percheziții și au fost identificate persoane și vehiculelor suspecte în Parco Verde, cartierul unde au avut loc numeroase violuri în ultima vreme. Bani, arme și gloanțe confiscate.
>>> Un traficant italian de droguri a amenințat un ofițer Antidrog din România: „Tu vei fi primul”

Descindere în forță la Caivano (Napoli)

În Caivano ( Napoli ), în zorii zilei de 5 septembrie 2023, carabinieri, poliția și garda de finanțe au efectuat numeroase percheziții și identificări de persoane și vehicule suspecte în districtul Parco Verde și în împrejurimile sale. Pentru prima dată, aici au operat în același timp 400 de agenți din diferite agenții de aplicare a legii.

Prim-ministrul Giorgia Meloni, care a fost la Caivano cu câteva zile mai devreme, a declarat: „Nu vor mai exista niciodată zone de ilegalitate în Italia”. Caivano este considerat cea mai mare piață a traficului de droguri din Europa: ziarele și televiziunile au vorbit mult despre asta din cauza presupusului caz de violență a bandelor împotriva a două fete raportat aici.
>>> Dezvăluire șoc: Camion cu droguri căzut cu podul prăbușit la Genova, șoferul român a murit

Molotov și Kalashnikov

În timpul raidului de la Caivano, carabinierii au găsit și au confiscat plicuri care conțineau câteva zeci de mii de euro care, după toate probabilitățile, sunt rezultatul unor activități ilicite.

A fost perchezitionat și un apartament abandonat care fusese transformat în centru de trafic de droguri, în interiorul căruia se afla material util pentru ambalarea drogurilor. Agenții au descoperit, de asemenea , un cocktail Molotov și 150 de gloanțe Kalashnikov, a scris Tgcom24.
>>> Șoc la Ravenna, fetiță de cinci ani, drogată de părinții ei cu cocaină

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Se scumpește curentul în Italia

Italia, facturile de energie electrica „vor crește cu 7-10%” de la 1 octombrie

radar italia

Decizie a Curții Supreme din Italia, ar putea anula mii de amenzi rutiere: unde trebuie să stea radarul de viteză